GeriKahve Falı Falda şimşek görmek ne demek? Kahve falında ve tabakta şimşek çıkması anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda şimşek görmek ne demek? Kahve falında ve tabakta şimşek çıkması anlamı

Falda şimşek görmek ne demek? Kahve falında ve tabakta şimşek çıkması anlamı

"Falda şimşek görmek, tedirginlik ve endişeli bir durumun başlangıcı olarak nitelendirilmektedir. Falda çok sayıda işaretlerin bulunması, belirli yorumlar ile taçlandırılması oldukça önemlidir. Fincan falında şimşek görmek ne demek? Kahve falında tabakta şimşek çıkması ne anlama gelmektedir detayları ile derledik."

 

Fincanda kahve fallarının bakılması, çok eski yıllara dayanan bir ilgi ve hobi alana olarak yoğun ilgi görmektedir. Fincan falında çıkan bazı işaretler, fal sahibinin yaşamı içerisinde bazı beklentilerin gerçekleşeceği ve daha hazırlıklı olunması konusunda yorumlanmaktadır.

Falda Şimşek Görmek Ne Demek?

Fincan falında görülen şimşek, yaygın olarak korku ve endişe olarak yorumlanmaktadır. Fal sahibinin kısa süre içinde endişeli ve korku dolu bir haber alacağının belirtisi olarak belirtilmektedir. Genellikle kötü ve mutsuzluk olarak yorumlanmaktadır.

Kahve Falında ve Tabakta Şimşek Çıkması Anlamı

Tabakta görülen şimşek, hastalığı ve ölüm haberinin geleceği konusunda bilgi alınacağı olarak bilinmektedir. Tabakta çıkan şimşek, kişinin yakınlarından birinin ölüm ve hastalık haberinin alacağı olarak yorumlanmaktadır. Tabağın yanına ev veya kişi işareti çıkması ile birlikte şimşek görülmesi, hastalığın evden birinin ya da dışardan birinin getireceği anlamına gelmektedir.

Falda Görülen Şimşek

Bazı yorumculara göre falda görülen şimşek, maddi sıkıntılar yaşanacağının ve ticari anlamda kötü haberlerin alınacağı manasına gelmektedir. Şimşek işaretinin uzunluğu, maddi sıkıntının yükseklik derecesinin belirlenmesinde önemlidir. Evli olan kişilerin fincan falında çıkan şimşek, ihanet ve saklanılan bilgi olarak geçmektedir.

 

False