GeriBurçlar 3 Ağustos hangi burç ve burcu ne? 3 Ağustos tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

3 Ağustos hangi burç ve burcu ne? 3 Ağustos tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

3 Ağustos hangi burç ve burcu ne? 3 Ağustos tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"Hemen hemen tüm bireyler kendi burcunun hangisi olduğunu merak etmektedir. Günlük burç yorumları ise büyük bir dikkat ile okunmaktadır. Sizin için 3 Ağustos tarihinin hangi burcu ifade ettiğini, bu burcun niteliklerini, yükselenini, 3 Ağustos tarihinde doğmuş olan ünlüleri, futbolcuları ve anime karakterlerini, bu tarihte yaşanmış olan olayları derledik."

Burçlar pek çok kişinin ilgisini çeken bir alanı kapsamaktadır. Bu durum geçmiş dönemlerde de hep bu şekilde olmuştur. İnsanlar geçmiş dönemlerden beri yıldızlara ve gökyüzüne ilgi duymuşlardır.

 3 Ağustos Hangi Burç ve Burcu Ne?

 3 Ağustos tarihi içerisinde doğmuş olan kişiler aslan burcu olmaktadır. İnsanları direkt olarak etkileme yeteneğine sahip olan aslan burçları, karakter özellikleri itibari ile güçlü kişiliklerini ortaya koymaktadır.

 3 Ağustos Burcu Yükseleni Nedir?

 3 Ağustos günü, aslan burcu yükseleni açısından karakter niteliklerini yansıtmaktadır. Sosyal çevresinde oldukça aktif olan ve hareketli bir karakter yapısına sahip bulunan aslan burcu yükseleni, her daim dışa dönük olmaktadır.

 3 Ağustos Tarihinde Doğanların Özellikleri Nelerdir?

 Aslan burcu, genel olarak bakıldığında en güçlü özelliğe sahip olan burçlardan bir tanesini oluşturmaktadır. İnsanları etkileme hususunda bir hayli başarılı olan aslan burcu kişileri, özellikle de kadınların baskın olduğu bir burç şeklinde bilinmektedir. Aslan burcu kadını çevresindeki kişileri etkileyebilme konusunda başarılı olmaktadır. İş hayatında her zaman yükseği hedefleyen aslan burcu, yardımsever olan özelliğini de hissettirebilmektedir. Aslan burcu konuşkan ve cana yakın burçlardan bir tanesidir. Olumsuz özelliği ise fazla egoist olmalarıdır.

 3 Ağustos Özel Bir Gün müdür?

 3 Ağustos tarihi özel bir gün olarak kabul edilmemektedir.

 3 Ağustos Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar ve Gelişmeler Nelerdir?

Sanduk Bey komutasında olan Selçuklu Orduları, Bizans İmparatoru olan Romen Diyojen'in Malazgirt'e ve Ahlat'a göndermiş olduğu kuvvetleri geri çekilmeye zorlamıştır ve daha sonra ise Karahas'taki savaşta Bizans kuvvetlerini dağıtmıştır.

İspanyol Engizisyonu'ndan sonra İspanya'daki yaklaşık olarak iki yüz bin Sefarad Yahudisi, İspanyol İmparatorluğu ile Katolik Kilisesi tarafından ülkeden kovulmuşlardır. Bunların büyük bir bölümü ise Osmanlı İmparatorluğu tarafından kabul edilmiştir.

Amerikalı siyahi atlet olan Jesse Owens, Berlin'deki 1936 Yaz Olimpiyatları kapsamında, 100 metreyi 10.3 saniye içerisinde koşup dünya rekorunu egale etmiştir ve altın madalya kazanmıştır. Bununla birlikte Adolf Hitler’i stadyum içerisinden kaçıran atlet şeklinde ün yapmıştır. 

 3 Ağustos Tarihinde Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular Kimlerdir?

Cahit Berkay

Necdet Tosun

Ahmet Çakar

Mediha Şen Sancakoğlu

Rüştü Onur

Deniz Akkaya

İnan Temelkuran

Gamze Bulut

Şeklinde sıralanabilmektedir.

 3 Ağustos Tarihinde Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular Kimlerdir?

Tom Long

Ana Ibis Fernandez

Evangeline Lilly

Yelena Soboleva

Ryan Lochte

Jules Bianchi

Karlie Kloss

Tom Liebscher

Şeklinde sıralanmaktadır.

 3 Ağustos Tarihinde Doğan Anime Karakterleri Kimlerdir?

 Eikichi Onizuka 3 Ağustos tarihinde doğmuş olan bir anime karakterini ifade etmektedir. 

False