GeriAstro Gündem 23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız

"23-29 Temmuz haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu? Uzman Astrolog Aygül Aydın'dan haftalık burç yorumunuzu okuyun..."

23-29 Temmuz Koç Burcu Haftalık Yorumu

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız
Sevgili Koçlar yeni bir haftaya başladığımız bugün kendinizi bilgiyi alma, yayma ve inceleme konusunda gayet meraklı hissedebilir ve tüm gününüzü yeni bir şeyler öğrenme hevesinde geçirebilirsiniz. Yaşamınızın her alanında yenilik yapma isteğiniz haftaya başlarken en uç noktalarda olabilir. Özellikle özel yaşamda geçmişten beri süregelen bazı sıkıntılar bu hafta sizi daha da çok yorabilir de bu ruhsal ağırlıklardan hızlıca uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Partner ya da eşle birlikte daha nitelikli zamanlar geçirme isteğiniz kendinizi geliştirmenize de olanak sağlayarak bu yönde farklı kararlar alabileceğiniz gözükmekte. İş ve kariyer yaşantınızda ise yapmak istediğiniz bir atılımı gerçekleştirmek niyetinde iseniz özellikle çarşamba gününü seçmenizi önerebiliriz. Ancak hafta sonuna doğru kendinizi enerjiniz düşük ve bir o kadar da melankoliye yakın hissedebilirsiniz. Bu duyguların size vereceği ağırlıklardan kurtulmak için soluğu yine dostlarınızın yanında ve onların keyifli sohbetlerini dinlerken atacağınız gözükmekte.


Haftanın mottosu: “Yaşamımın her noktasında yenilik yapmak ve kendimi eksik olduğum konularda geliştirmeye kararlıyım”

23-29 Temmuz Boğa Burcu Haftalık Yorumu

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız


Sevgili boğalar yepyeni bir haftaya girdiğimiz bugün finansal konularda büyük bir ilerleme kaydedeceğiniz ve kendinizi büyük ölçüde toparlayacağınız gözüküyor. Bu hafta özellikle maddi konularda önünüze çıkan fırsatları iyi bir şekilde değerlendirdiğiniz takdirde geleceğiniz için önemli yatırımlar gerçekleştirme fırsatını da yakalayabileceksiniz. Bu şans ve fırsatlar tamamen size bağlı olarak olumlu ya da olumsuz yönde ilerleyecektir. Aynı zamanda aile ve çalışma ortamında bazı sıkıntılar yaşayabilir ve öncelikle çalışma hayatınızdaki sorunları çözmeniz beklenebilir. Zira bazı rakiplerinize karşı zamanla yarışmanız gerekecek gibi. Bu haftanın sizler için öncelikli konusu kariyer aksında oluşacaktır. Özellikle perşembe günü dikkat çekici gözükmektedir. Bu alanda her şey rayında ilerliyorken birdenbire yaşanacak bir olay ile kendinizi başka bir tarafa yöneltme hissinde davranabilirsiniz. Hafta sonuna doğru eş ya da partnerle aranızda kariyer yaşamınızda meydana gelen durumla ilgili konuşacağınız ve fikir almak isteyeceğiniz gözüküyor.


Haftanın mottosu: “Kariyer yaşamımda bana doğru yolu gösterecek izlerin peşinden gidiyor ve kendimi en iyi göstereceğim alanı tercih ediyorum."

23-29 Temmuz İkizler Burcu Haftalık Yorumu

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız
Sevgili ikizler yepyeni bir haftaya başladığımız bugün kendinizi finansal konularda gayet şanslı hissedebilir ve kafanızda uzun süre sizleri rahatsız eden düşüncelerden kurtulabilirsiniz. Ailenizle ve partneriniz ile ilgili konuları da bu hafta büyük ölçüde toparlayabileceğiniz gözükmekte. Zira ortaklık gelirlerden yana bu hafta başından itibaren önemli fırsatlar ve şanslar kapınızı çalacaktır. Fırsatları iyi bir şekilde değerlendirdiğiniz takdirde hayalinizdeki önemli bir mülke kavuşabilir ve yaşamınızda önemli bir değişiklik kaydedebilirsiniz. Hafta ortasından sonra özel ilişkilerle ilgili yaşadığınız bazı sorunları toparlamak ve bir an önce aile içindeki huzura yeniden kavuşmak niyetinde iseniz bu niyetinizi partnerinize açılmak ve onun da bu konuda fikrini almak isteyeceğiniz gözüküyor. Hafta sonuna doğru geçmişten gelen korkularla yüzleşmek ve kendinizi spiritüel anlamda tanımak amacıyla adeta bir ruhsal keşfe çıkmak isteyecek ve ruhunuzun yoran bütün ağırlıklardan kurtulmak isteyeceksiniz.


Haftanın mottosu: “Kendimi tanıdığım sürece her şeyi daha olgunlukla karşılayacağıma inanıyorum."

23-29 Temmuz Yengeç Burcu Haftalık Yorumu

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız
Sevgili yengeçler bu hafta itibariyle sizler için yeni başlangıçlar ve yepyeni kararlar almak önünde cesaretli davranabileceğiniz gözüküyor. Zira hem çalışma hayatında hem de finansal yönde yaşadığınız olaylar bugüne kadar verdiğiniz emeklerin karşılığını ödeyecek nitelikte. Çalışma hayatında göstermiş olduğunuz sosyal iletişim gücü ve işlerinizi sevgiyle yapıyor oluşunuz yöneticilerin ve çalışma arkadaşlarınızın gözünden kaçmayacak. Sizler için yepyeni bir çalışma ortamı ve sorumluluklar gözükmekte. Ancak bu yeni oluşumda sizin istediğiniz gibi şartlar olmayabilir. Bu nedenle eski ve yeniyi karşılaştırarak sizi mutlu edecek nihai karara varmanız gerekiyor. Özel ilişkilerle ilgili partnerinizle aranızda finansal konular yüzünden fikir ayrılıkları yaşanabilir. Size göre doğru olan ona göre doğru olmayabilir. Eğer aranızda bir uzlaşma sağlamak ve ikinizin de ortak bir karara varmasını istiyorsanız her şeyden önce sizi ve ailenizi mutlu edecek fikirlerin öncelikli olmasını sağlamalısınız. Bekar yengeçler için hafta sonu önemli bir tanışma vesile olabilir. Evli ve çocuk sahibi olan yengeçler ise hafta sonu itibariyle hayalini kurdukları kısa bir seyahati gerçekleştirebilirler.


Haftanın mottosu:"Ben hep hayatta kazanamadığımı düşünürken meğer yaşam bana bir kucak dolusu sürprizlerle geliyormuş."

23- 29 Temmuz Aslan Burcu Haftalık Yorumu

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız

Sevgili aslanlar yeni bir haftaya giriş yaptığımız bugün her şeyin daha da güzel olacağına inanarak başlıyor ve kendinizi bazı konularla ilgili değiştireceğiniz gözüküyor. Zira yaşamınızdaki bazı konular istemediğiniz yönde ilerliyor. Bunun sorumlusu olarak kendinizi göremiyor oluşunuz sizi çevreye karşı duyarsız ve kendi hayatını yönetemeyen bir kişi olarak görmelerine olanak sağlıyor. Bu hafta özellikle kendinizi geliştirme ile ilgili atılımlar yapacağınız ve yaşamınızda ağır aksak ilerleyen konularla ilgili önemli kararlar vereceğiniz gözükmekte. Sizler de kendinizi her yönden güçlü ve tuttuğunu koparır bir şekilde görmek istiyorsunuz. Ancak yaşamış olduğunuz bazı hayal kırıklıkları nedense önünüzü görmenizi engelliyor. Artık yaşamış olduğunuz kabuğunuzdan çıkıp dış dünyayı kendi algılarınızla görmek yerine bir de başkalarının gözünden görmeyi denemeli ve bu yaşam yolculuğunun bir daha ele geçmeyeceği konusunu uzun uzun irdelemelisiniz. Unutmayın her zaman düştüğünüzde sizi kaldıracak bir el bulamazsınız. Kendi kendinize kalkmayı başardığınız gün bir daha kimseye ihtiyacınız olmadığını daha iyi anlayacaksınız.


Haftanın mottosu: “Kendime yeni bir yaşam yolculuğu hazırlıyor ve bu yolculuğunda kendi kendime yetmeyi öğreneceğime söz veriyorum.

23- 29 Temmuz Başak Burcu Haftalık Yorumu

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız

Sevgili başaklar yepyeni bir haftaya girdiğimiz bugün geçmişten beri süregelen bazı sıkıntılı durumların artık kafanızda bittiğini görebilir ve psikolojik anlamda büyük rahatlama hissedebilirsiniz. Zira her ne kadar yaşamınızda her şey artık değişmiş olsa da kafanızda bazı şeyleri bitirmediğiniz sürece o olayı tam olarak bitmiş saymıyorsunuz. Özel ilişkilerde ve ailevi konularda ise bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir fikir ayrılıkları yüzünden kişilerle aranıza mesafe koymanız gerekebilir. Ancak bazı konuları sizin tarafınızdan değil de karşı taraftan bakmayı denediğinizde ise her şeyin gözünüze daha farklı büründüğünü görebilirsiniz. Finansal konularda uzun ve yorucu bir uğraş sonunda elde edilebilecek büyük bir kazanım elde edebilirsiniz. Ancak bu konuda gerçekten fazlasıyla mücadeleci olmanız gerekmekte. Hafta sonu evli ve çocuk sahibi olan başaklar kısa bir seyahat programı düzenleyebilir ve sonrasında çocukların eğitimi ile ilgili sevindirici bir haber alabilirler.


Haftanın mottosu: “Bitmez dediğim günler bitti geçmez dediğim acılar geçti."

23- 29 Temmuz Terazi Burcu Haftalık Yorumu

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız

Sevgili teraziler yeni bir haftaya başladığımız bu hafta sizler için önemli bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir ve hayatınızda yeni sayfalar açılabilir. Yeter ki siz bazı şeyleri kafanızda bitirmeyi başarın. Ev ve aile yaşamınızla ilgili ani bir haberlerle bir değişiklik öngörülebilir. Bu bir mülk edinme, taşınma veya tadilat gibi işlemler de olabilir. Özel yaşam ile ilgili partner ya da eşinizin sizlerden bazı şeyleri saklıyormuş gibi düşünmeniz aranızda olan ipleri gerginleştirebilir. Bu gibi konuları kafanızda büyütüp sorun ettiğiniz sürece yaşamınızda bazı sorunlar hiç bitmeyecekmiş gibi gözüküyor. Zira her şeyi oturup konuşarak halledebilecekken kendi kendinize dert ediyor oluşunuz istemeden de olsa sevdiğiniz kişileri kırmanıza yol açıyor. Kariyer ve çalışma hayatında ise uzun süre verdiğiniz mücadelenin artık sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Burada alacağınız ödül sizler için ilerlemenin bir safhası olacak. Yeter ki kendinize inanın ve güvenin. Her şey kendiliğinden gelecektir.


Haftanın mottosu: “Yaşamımda bazı şeyleri değiştiremeyeceğim için kabullenmek durumuna geçiyor ve bundan mutluluk duyuyorum.

23- 29 Temmuz Akrep Burcu Haftalık Yorumu

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız

Sevgili akrepler yeni bir haftaya başladığımız bugünün sizler için önem arz edeceğini söyleyerek başlamak istiyor önünüze çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmenizi diliyorum. Zira bu hafta şans kapınızı adeta teker teker çalacağa benziyor. İşin büyüğüne küçüğüne bakmadan canla başla çalıştığınız takdirde gökyüzü sizler için önemli bir fırsat yakalayabileceğinizin altını çiziyor. Zira bugün küçük gibi görünen işler aslında büyük görünen işlerin sadece sizin tarafından görünen bir parçası olabilir. Ailevi konularda ve özel hayatınızda ise daha empatili davranmanız gereken süreçler yaşanabilir. Annenize daha yakın olmanız ve onun sevgisini kazanmanız için bazı fedakarlıklar yapmanız beklenebilir. Bu konu eş veya partner için de geçerli olacaktır. Zira sevgisiz hiçbir canlının mutlu olamayacağı hepimiz için de kabul edilebilir bir gerçekliktir. Hafta sonu önemli bir iş için kısa bir seyahat yapmanız gerekebilir.


Haftanın mottosu: “Önüme gelen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğime inanıyor geleceğim için mutlu olacağım şeyleri yapmaktan çekinmiyorum."

23-29 Temmuz Yay Burcu Haftalık Yorumu

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız

Sevgili yaylar yeni bir haftaya başladığımız bugün sizler için yaşamın yeni kapılar araladığını eğer siz görmek isterseniz onu görebileceğinizi hatırlatmakta. Zira bugünlerde kendinizi amaçsız ve hayattan soyutlanmış hissediyorsanız bunu birazcık da kendinizde aramalısınız. Buna neden olan duyguları bulup incelemeye almalı ve neden mutsuz olduğunuz konusunda kendinize sorular sormalısınız. Zira sizler istedikten sonra her şeyi yapabilen ve her konuyu derinlemesine inceleyebilen çok yönlü insanlarsınız. Öncelikle manevi anlamda mutlu olmayı öğrenirseniz hayattaki diğer şeyleri de daha kolay atlatabileceksiniz. Çalışma hayatında üzerinizdeki sorumlulukların farkında olarak ilerliyorsunuz. Sizi mutlu edecek bir finansal kaynağa da sahipsiniz. Ancak bütün bunlar sanki size yetmiyormuş gibi bir his içinde olabilirsiniz. İşte tam da bu duygular içinde gelip giderken hafta sonu yaşayacağınız bir aydınlanma ile içinizdeki boşluğu bulabilecek ve bunu gidermenin yollarını arayacaksınız.


Haftanın mottosu:"Mutlu olmak için ne kadar çok sebebim olduğunu fakat bunları göremediğimi anladım."

 

23- 29 Temmuz Oğlak Burcu Haftalık Yorumu

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız

Sevgili oğlaklar yeni bir haftanın başlangıcında sizlerin de hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak istediğiniz ve özellikle finansal konularda önemli işlere imza atacağınız gözükmekte. Ancak bazı konularda şüphelerinizi ve karamsar duygularınızı yenmeyi başarabilirseniz önünüze çıkan fırsatların ne kadar çok olduğunu görebilirsiniz. Zira bu fırsatlar her zaman elinize geçmez. Kariyer yaşamınızda bazı durumların üstesinden gelmek için doğru bildiğiniz konuları daha derinlemesine araştırmanız gerekecektir. Özel yaşantınızda ve ailevi durumlarda ise karşı tarafın penceresinden bakmanız gereken duygu durumları yaşanabilir. Onlara karşı suçlayıcı hiçbir tavır takınmak yerine anlayışlı bir tavır içinde olmak her olgun insan gibi sizin de doğruları daha önceden görmenizi sağlayacaktır. Bazı konularda daha empatili ve sağduyulu yaklaşmanız karşınızdaki kişilerin size güven duyması bakımından da ayrıca önem arz etmekte. Hafta sonuna doğru dostlarınıza birlikte vakit geçirme isteği içinde hareket edeceğiniz gözükmekte.


Haftanın mottosu: “olaylara hep kendi penceremden bakmak yerine karşımdaki kişilerin de penceresinden bakmam gerektiğini anladım."

 

23- 29 Temmuz Kova Burcu Haftalık Yorumu

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız


Sevgili kovalar yeni bir haftaya başladığımız bugün yaşamınızdaki bazı şeylerin kökten değişebileceği konusunda etkiler söz konusu. Zira bu hafta özellikle sizin burcunuzda yaşanacak olan tutulma ile birlikte yaşamınızdaki bazı şeylerin de hem ters gittiğini doğru orantı da da şansınızın yaver gittiğine şahitlik edebilirsiniz. Ancak bunu özellikle görmeniz gerekecektir. Bu hafta sizler için önemli etkiler söz konusu. Yaratıcılık, zeka, anlama kabiliyetinin gelişmesi özgürlük gibi temalar hayatınızın her alanını etkileyecek gibi gözükmekte. Eğer çalışan bir kova burcu iseniz kendinizi işinizde daha fazla gösterebilir ve önemli atılımlar gerçekleştirip rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Yine ilişkiler ve kariyer alanında da kendinizi daha rahat ifade edebilme yeteneğine sahip olarak bazı konuları ikna ediciliğiniz sayesinde daha kolay ele geçirebilirsiniz. Ancak burada dikkat etmeniz gereken bir konu var ise o da söylediğimiz bu alanlarla ilgili fazla hırslı ve gözü kara davranmamanız şeklinde olacaktır. Zira bu tür bir davranış sizlere büyük kayıplar yaşatabilir. Evrenin size vermek istediği asıl mesajı anlayıp değerlendirdiğiniz takdirde bu hafta gelecekle ilgili yaşantınızın bir yapboz parçasını yerli yerine oturtmuşsunuz gibi düşünebilirsiniz. Şimdi bir kez daha düşünün ve yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi kendinize sorun.


Haftanın mottosu: “Şimdi elime bir şans daha verilmişken onu en iyi şekilde kullanmak istiyor ve geçmişteki hatalarıma tekrar düşmeyeceğime söz veriyorum."

23- 29 Temmuz Balık Burcu Haftalık Yorumu

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız

Sevgili balıklar yeni bir haftanın başlangıcında sizlerin de hayatınızda yeni kararlar alacağınız ve uygulama esnasında gayet azimli davranacağınız gözükmekte. Özellikle kariyer yaşamınızla ilgili önemli kararlar alabilir ve kendinizi yükseltmenin yollarını arayabilirsiniz. Bu günlerde yaptığınız işle ilgili kafanızda bazı soru işaretlerinin olması sizleri geleceğe yönelik önemli kararlar almada çekimser kılıyor. Zira yaşamınızı sağlama almak ve gelecekle ilgili önemli atılımlar gerçekleştirmek için daha çok maddi imkana ve finansal kapılara ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Bu hafta özellikle bu gibi konuları kafa yoracağınız ve bir çare arayacağınız gözükmekte. Özel ilişkilerle ilgili yalnız olan balıklar için hafta ortasından sonra güzel tanışmalar yaşanabilir. Evli ve çocuk sahibi olan balıklar ise birbirlerine daha bağlı ve sevgi dolu günler geçirmenin mutluluğunu yaşayabilirler. Ancak duygusal konularda her şeyi fazlasıyla dert ediyor oluşunuz bazı mutluluklara da gölge düşürüyor. Kendinizi bu konuda geliştirmeli ve manevi anlamda sizi rahatlatan aktivitelere yönelmelisiniz.

Haftanın mottosu: “Hayatta belli bir hedefe varmak istiyorsam bu noktaya gelene kadar gereken her şeyi yapmalıyım."

False