GeriBurçlar 19 Nisan hangi burç ve burcu ne? 19 Nisan tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

19 Nisan hangi burç ve burcu ne? 19 Nisan tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

19 Nisan hangi burç ve burcu ne? 19 Nisan tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"Günümüzde astrolojiye olan ilgi gün geçtikçe daha fazla artış göstermektedir. Burcu konusunda fikir sahibi olabilmeyi isteyen bireyler yorumlara ve bununla beraber burçların özelliklerine de dikkat etmektedir. 19 Nisan hangi burç olduğunu, yükseleni, özelliklerini, hangi ünlünün 19 Nisan doğumlu olduğunu ve çok daha fazlasını sizler için derledik."

Günümüzde astrolojiyle ilgilenen pek çok kişi mevcuttur. Astroloji içerisinde on iki adet burç yer almaktadır ve bu burçların birbirlerinden farklı özellikleri bulunmaktadır. Bu özellikler, kişilerin karakteristik niteliklerinin ortaya çıkarılmasına katkıda bulunmaktadır.

 19 Nisan Hangi Burç ve Burcu Ne?

 19 Nisan Koç burcu niteliklerini taşımaktadır. Koç burcu kişiler, her çeşit değişikliğe çok basit adapte olabilmektedir. İş hayatında daima liderliği ellerinde bulundurmak istemektedirler. Bu kişiler, zor vakitlerini tek başına atlatabilmektedirler. Kolay kolay kimseye güvenemezler. Zor işleri severler ve kolay bir şekilde bu zorlukların üstesinden gelebilmektedirler.

 19 Nisan Yükseleni Nedir?

 Koç burcu olan kişiler, her koşulda en iyisini başarabilmek amacı ile fazlasıyla çaba göstermektedir. Yarışmayı veya plan yapmayı sevmektedirler. Bekletilmekten hiç hoşlanmamaktadırlar. Bununla beraber bir hayli sabırsız bir karakterleri vardır. Yalnızca tutkulu oldukları işlerin peşinden koşmaktadırlar. Hevesli veya gizemli bir yapıları bulunmaktadır.

 19 Nisan Tarihinde Doğanların Özellikleri Nelerdir?

 Koç burcu olan kişiler, iş yaşamına çok önem vermektedirler ve çalışkan olan kişilikleri ile tanınmaktadırlar. Bu kişiler, cömert ve iyimser olan özellikleri taşımaktadırlar. Yeni uğraşlar denemekten veya yeni insanları tanımaktan hiçbir şekilde rahatsız olmamaktadırlar. Çocuk ruhlu olmalarına karşın duygularını belli etmezler.

 19 Nisan Özel Bir Gün müdür?

 19 Nisan özel bir şeklinde kabul edilmemektedir.

 19 Nisan Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar ve Gelişmeler Nelerdir?

Sierra Leone içerisinde cumhuriyet ilan edilmiştir.

İlk uzay istasyonu olan Salyut 1, uzaya fırlatılmıştır.

ABD'li seri katil olan Charles Manson, içlerinde Roman Polanski'nin hamile olan eşi Sharon Tate'in de yer aldığı beş kişiyi öldürmesi sebebi ile idam cezası almıştır. Cezası daha sonra ise ömür boyu hapse çevrilmiştir.

 

Hindistan'ın ilk uydusu "Aryabhata" fırlatılmıştır.

Eurovision Şarkı Yarışması'nda Ajda Pekkan, Şanar Yurdatapan'ın düzenlemiş olduğu "Petrol" isimli şarkı ile 19 yarışmacı arasından 15'inci olmuştur.

Simpsonlar, televizyon içerisinde gösterime girmiştir.

USS Iowa zırhlısına ait top taretlerinin bir tanesinde meydana gelen patlama, kırk yedi denizcinin ölümüne yol açmıştır.

Alfred P. Murrah Federal Binası Amerika Birleşik Devletleri içerisinde Oklahoma eyaletinde bombalanmıştır. Bunun sonucunda 168 kişi ölmüştür.

Almanya Federal Meclisi, Bonn üzerinden Berlin'e taşınmıştır.

Filipinler Havayolları'nın olan Boeing 737-200 tipi yolcu uçağı, Davao kenti yakınlarına düşmüştür. Kazada 131 kişi ölmüştür.

Yargıtay tarafından İBDA/C'nin lideri olan Salih Mirzabeyoğlu'nun idam kararı onanmıştır.

Katoliklerin yeni Papa'sı yetmiş sekiz yaşında olan Alman Kardinal Joseph Ratzinger olmuştur. Yeni Papa'nın, XVI. Benedictus ismini kullanacağı belirtilmiştir.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti içerisinde VIII. Dönem milletvekili seçimi yapılmıştır. Oyların %43.97'sini almış olan Ulusal Birlik Partisi yirmi altı milletvekili, %29.34'ünü almış olan Cumhuriyetçi Türk Partisi on beş milletvekili çıkarmıştır. Bu neticeye göre, UBP bir başına Hükûmeti kuracak kadar çoğunluğa sahip olmuştur.

19 Nisan Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular Kimlerdir?

 19 Nisan’da doğan çok sayıda Türk ünlü ve futbolcu vardır:

Şahin Kendirci

Deniz Selin Ünlüdağ

Kadir Doğulu

Başak Köklükaya

Sertan Güriz

Binnur Kaya

Cemal Tollu

19 Nisan Tarihinde Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular Kimlerdir?

 19 Nisan’da doğan çok sayıda yabancı ünlü ve futbolcu vardır:

Dmitro Kuleba

Hayden Christensen

Kelen Coleman

Lee Da-hae

Nicolas Maurice-Belay

Alessio Alessandro

Candace Parker

Joe Hart

Mariya Şarapova

Oksana Akinşina

Luka Karabatić 

 19 Nisan Tarihinde Doğan Anime Karakterleri Kimlerdir?

 19 Nisan tarihinde doğan anime karakteri yoktur ancak Taichi Mashima nisanda doğmuştur. 

False