GeriBurçlar 18 Mayıs hangi burç ve burcu ne? 18 Mayıs tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

18 Mayıs hangi burç ve burcu ne? 18 Mayıs tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

18 Mayıs hangi burç ve burcu ne? 18 Mayıs tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"Burçlar bireylere sahip oldukları nitelikleri net bir biçimde ifade edebilen ve kişiliklere yön verebilen ifadelerdir. Bu ifadeleri doğru şekilde anlamak ve yorumlayabilmek de son derece önemli olmaktadır. Bu sebepten dolayı özellikle mayıs ayı burçları da oldukça etkili bir biçimde yorumlanmaktadır. 18 Mayıs tarihinin hangi burcu ifade ettiğini, bahsedilen burca ait olan özelliklerin neler olduğunu, 18 Mayıs’ta tarihte hangi olayların yaşandığını ve 18 Mayıs tarihinde doğan ünlülerin kimler olduğunu sizler için derledik."

18 Mayıs tarihi içerisinde dünyaya gelen her bireyin sahip olduğu burç oldukça etkin bir yapıya sahip olmaktadır. Bu yapıyı geliştirebilmek için burcun özelliklerinden yararlanmak gerekmektedir. Bu özellikleriyse doğru anlamak ve doğru uygulamak gerekmektedir.

 18 Mayıs Ne Burcudur?

 18 Mayıs tarihi içerisinde doğan kişiler boğa burcunu temsil etmektedir. Dünya üzerinde çok sayıda boğa burcuna sahip olan kişiler bulunmaktadır.

 18 Mayıs Yükseleni Nedir?

 Yükseleni boğa olan bireylerin sevgi bakımından zengin oldukları ve bununla birlikte aşk konularında da yüksek düzeyde başarılı oldukları gözlemlenmektedir. 18 Mayıs tarihi içerisinde doğan ve boğa burcunun kapsamına dahil olan bireylerin arzuları ve istekleri hususunda ısrarcı oldukları ifade edilmektedir. Bununla beraber yükseleni boğa olan bireylerin ilk karşılaşma durumlarında çekingen tavır sergiledikleri ve ilave olarak kaba davranışlar sergileyebilecekleri de görülmektedir. Ancak genel anlamda sevgi dolu bir karaktere sahiptirler.

 18 Mayıs Tarihinde Doğan kişilerin Özellikleri Nelerdir?

 18 Mayıs tarihinde doğan kişiler genel olarak hedefleri doğrultusunda ilerleme sürecinde bütün dikkatlerini toplayabilme becerilerinin beraberinde maddecilikleri ile de tanınmaktadırlar.

 Bireysel ilişkiler açısından son derece güvenilir bir karaktere sahip olan boğa burcu kişileri, insanlara yardım etmekten bir hayli hoşlanmaktadırlar. Yaşamları süresince güven aramaktadırlar ve bu yüzden de kendilerini riske atmamaktadırlar. Hedefledikleri işler açısından gösterdikleri sabır, kimi zamanlarda diğer bireyleri kıskandıracak boyutlarda olabilmektedir.

 18 Mayıs Özel Bir Gün müdür?

Bayrak Günü, Haiti

Uluslararası Müze Günü

Dünya AIDS Aşısı Günü

18 Mayıs’ta Yaşanan Önemli Olaylar Nelerdir?

 Çıplak göz ile görülen tek kuyrukluyıldız olarak bilinen Halley kuyruklu yıldızı, Dünya'nın oldukça yakınından geçmiştir.

 Suşehri içerisinde 6,1 büyüklüğünde olan bir deprem meydana gelmiştir ve 64 kişi hayatını kaybetmiştir.

 18 Mayıs Tarihinde Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular Kimlerdir?

 18 Mayıs’ta doğan Türk ünlülerden ve futbolculardan birkaç tanesi şunlardır:

Türker İnanoğlu

Türkan Saylan

Muzaffer Özpınar

Onur Atilla

Eren Bakıcı

Didem Balçın

Sanem Çelik

Ruhi Sarı

Emel Yıldız

Faruk Nafiz Çamlıbel

 18 Mayıs Tarihinde Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular Kimlerdir?

 18 Mayıs’ta doğan yabancı ünlülerden ve futbolculardan birkaç tanesi şunlardır:

Frank Capra

Margot Fonteyn

Peter grünberg

Bertrand Russel

Ricardo Calvalho

Edu Dracena

Luisana Lopilato

Çov Yun Fat

Walter Gropius

 18 Mayıs Tarihinde Doğan Anime Karakterleri Kimlerdir?

 18 Mayıs tarihinde doğan anime karakteri bulunmamaktadır ancak mayıs ayı içerisinde doğan anime karakterlerinden birkaç tanesi şu şekilde olmaktadır:

Deidara

Kyouya Hibari

Shouta Kazehaya

Tooru Honda

Eijun Sawamura 

False