GeriBurçlar 17 Mayıs hangi burç ve burcu ne? 17 Mayıs tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

17 Mayıs hangi burç ve burcu ne? 17 Mayıs tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

17 Mayıs hangi burç ve burcu ne? 17 Mayıs tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"Astroloji bilimi insanların en çok ilgisini çeken bilim dallarından biridir. Çünkü insanlar burçlar ile hem kendilerinin hem de diğer insanların kişilikleri ile ilgili bilgi sahibi olabilmektedirler. Günümüzde pek çok kişi doğum tarihi ile burç araştırması yapmaktadır. 17 Mayıs hangi burç ve burcu ne? 17 Mayıs tarihte bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar."

17 Mayıs tarihinde doğan kişiler ne burcu olduklarını merak etmektedir. Bu tarih doğumlular boğa burcunun özelliklerini göstermektedir. Bu tarih doğumlular boğa burcu ile ilgili çeşitli kaynaklardan ve internetten araştırma yapmaktadır.

 17 Mayıs Hangi Burç ve Burcu Ne?

 Doğum tarihini bilen kişiler kolay bir şekilde güneş burçlarını öğrenebilmektedirler. 22 Nisan ile 21 Mayıs tarihleri arasında doğan kişiler boğa burcu olmaktadır. Bu sebeple 17 Nisan tarihinde doğan kişiler de boğa burcunun özelliklerini göstermektedir.

 17 Mayıs Yükseleni Nedir?

 Günümüzde güneş burçları kadar yükselen burçları da çok ilgi görmektedir. Güneş burcunu öğrenmek için sadece doğum tarihini bilmek yeterlidir. Fakat yükselen burcunu öğrenmek için doğum saatini de bilmek gerekmektedir. Bu sebeple yükselen burç daha kişisel olarak ifade edilmektedir.

 17 Mayısta Doğanların Özellikleri Nelerdir?

 17 Mayısta doğan boğa burçlarının çeşitli özellikleri bulunmaktadır. Fiziksel yapıları ile girdikleri ortamlarda hemen dikkat çekmektedirler. Ancak karakteristik yapıları da insanların ilgisini çekmektedir. Boğa burçları kısa sürelerde hedeflerine ulaşmak isterler. Bunun için de ellerinden geleni yaparlar.

 İş yaşamlarını ön planda tutmaktadırlar. Parayı seven bir kişilikleri vardır. İşlerine verdikleri önem nedeni ile bazen özel hayatlarında sıkıntılar yaşayabilmektedirler. Boğa burcu kişilerin ince bir yapıları bulunmaktadır. Yüz hatları oldukça düzgündür. Bu burç kişileri yalnız kalmaktan hoşlanmazlar.

 17 Mayısta doğan boğa burçlarının dayanıklı bir yapıları vardır. Kendilerine güvenen kişilerdir. Hayattan ve yaşamaktan zevk almaktadırlar. Türlü aktivitelere katılmayı severler. Doğada zaman geçirmek hoşlarına gitmektedir. Pratik bir özellikleri bulunmaktadır.

 17 Mayıs Özel Bir Gün Müdür? 17 Mayıs Ne Günü?

 Tarihte 17 Mayıs gününde pek çok olay meydana gelmiştir. Fakat bu gün özel bir gün olarak kutlanmaz.

 17 Mayıs Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar ve Gelişmeler

1982 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı kurulmuştur.

1983 yılında İsrail, Lübnan, Amerika arasında 17 Mayıs Antlaşması imzalanmıştır.

1792 yılında New York Borsası kurulmuştur.

1992 yılında WHO, eşcinselliği akıl hastalıkları listesinden çıkarmıştır.

17 Mayısta Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular

1982 Ersan Gülüm - Türk Futbolcu

1972 Ergün Penbe - Türk futbolcu ve teknik direktör

1945 Esin Engin - Türk besteci ve müzisyen

17 Mayısta Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular

1996 Ryan Ochoa - Amerikalı oyuncu

1991 Moran Mazor - İsrailli Şarkıcı

1990 Leven Alice Rambin - Amerikalı Oyuncu

17 Mayısta Doğan Anime Karakterleri

Shinichi Izumi - Kiseijuu: Sei no Kakuritsu 

False