Mahalle sakinin su sevinci

Güncelleme Tarihi:

Mahalle sakinin su sevinci
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 15:20

MANİSA'nın Demirci İlçesi'ndeki Serçeler Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Bozkurt ve ailesi, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (MASKİ) çalışmasıyla 11 yılın ardından suya kavuştu.

Haberin Devamı

Serçeler Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Bozkurt ve ailesi, ekonomik sıkıntıları sebebiyle 11 yıldır evlerine su bağlatamadı. Durumu öğrenen MASKİ Genel Müdürlüğü harekete geçerek, çalışma başlattı. MASKİ ekipleri, döşedikleri içme suyu şebekesinin bağlantısını da yaparak eve su temin etti. Bozkurt ailesi metrelerce yürüyüp, merkep sırtında su taşıma çilesinden kurtuldu.

Mahalle sakinin su sevinci


Mehmet Bozkurt ve eşi Arzu Bozkurt, mutlu olduklarını söyledi. 11 yıldır su ihtiyaçlarını gidermek için eşeksırtında, ellerinde su taşıdıklarını ifade etti.
MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, "Demirci Serçeler mahallesinde yaşayan ailemiz 11 yıldır taşıma suyu kullanarak yaşamışlar. Bu durumdan haberdar olur olmaz hemen çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışarak, ailemizin 11 yıldır yaşadığı sıkıntıyı sona erdirdiler" dedi.

Haberin Devamı

Mahalle sakinin su sevinci

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!