İnternet aşığı kadın çıktı

Güncelleme Tarihi:

İnternet aşığı kadın çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2008 00:00

Fulden Uras'ın, nikaha iki gün kala ortadan kaybolan sevgilisinin kadın olduğu iddiası...

Haberin Devamı

FULDEN URAS FOTOĞRAFLARI

Fulden Uras'ın, internet sitesinde tanıştığı, yüzünü görmeden aşık olduğu ve nikaha iki gün kala ortadan kaybolan "Mehmet" adlı sevgilisinin kadın olduğu iddiası ortalığı karıştırdı.
Zengin bir aileden geldiği öğrenilen meçhul kadının, Uras'ın 150 bin YTL'lik borcunu kapamak için dairesini sattığı da gelen haberler arasında...
Her şey ünlü şarkıcının birkaç ay önce "Yonja" adlı internet sitesindeki sayfasından hayranlarıyla yazışmasıyla başladı. Forum sayfasında yeni albümünün çalışmalarını tamamladığını, ancak klip çekebilmek için sponsor aradığını yazan

İnternet aşığı kadın çıktı

Uras'a çok geçmeden "Mehmet" adlı bir gençten yanıt geldi. Bu kişinin sponsor olmak istediğini yazması üzerine heyecanlanan Uras, bir süre yüzünü dahi görmediği bu kişiyle internet üzerinden yapacakları anlaşma ve sponsorluk şartları konusunda görüştü.
Karşılıklı yazışmalardan doğan arkadaşlık, daha sonra telefonda devam etti. Fulden Uras, bu gizli kahramanın kim olduğunu çok merak ediyor, ancak bir türlü yüz yüze görüşemiyordu. Uras, basında çıkan seksi fotoğraflarını görüp çok beğenen ve ilgisiyle kendisini şımartan bu meçhul kişiye çok geçmeden aşık oldu.
Sanat dünyasında tek başına verdiği ayakta kalma mücadelesinde bir kişinin hiçbir menfaat beklemeden kendisine destek olmasından, şefkat göstermesinden etkilenen Uras, sonunda şansın yüzüne güldüğüne, aradığı aşkı bulduğuna inanıyordu. Bu sırada plak şirketi ile sorunlar yaşayan şarkıcı, şirketinden ayrılmaya karar verdi. Fakat anlaşması olduğu için tazminat ödemesi gerekiyordu. Mehmet bu noktada da devreye girerek Uras'a ihtiyacı olan parayı anında temin etti ve internet yoluyla şarkıcının hesabına yatırdı.
Tüm ısrarına rağmen bir türlü göremediği sanal sevgilisine her geçen gün daha da bağlanan Fulden Uras, duygularını birkaç ay önce Kanal D'de yayınlanan "Dobra Dobra" programında anlatmıştı: "Mehmet her sorunumu anında hallediyordu. Her gün evime, sahne aldığım yerlere yüzlerce beyaz gül gönderirdi. Bir akşam sahnedeyken telefonla evlenme teklif etti. Gördüğüm ilgi ve sevgiden başım döndüğü için aşık olmuştum ve yüzünü bile görmediğim bu adamın teklifini hemen kabul ettim. Onun için çok sevdiğim işimi, gücümü, sahneyi, dostlarımı, her şeyi bıraktım. Sanırım ailesi evlenmemize karşı çıktı. Beni kendisine aşık etti ve bıraktı gitti."
Meçhul sevgilinin birden bire ortadan kaybolmasıyla bunalıma giren Fulden Uras, uzun süre kimseyle görüşmedi. Kendini evine kapatarak kaybolan sevgilinin ardından yas tutan, neden her şeyin altüst olduğunu anlamaya çalışan şarkıcı, kafasındaki soruların yanıtlarını bulabilmek için çırpınıp durdu. Ve bir türlü sonuca varamayan Fulden Uras, sonunda magazin çevrelerinde kulaktan kulağa yayılmaya başlayan bir iddiayla yıkıldı. Dedikodulara göre, Mehmet'in sürekli kaçmasının nedeni, aslında erkek değil bir kadın olmasıydı. Kadınlara ilgi duyan ve gerçekten de Fulden Uras'a aşık olan meçhul kadın, bir skandala imza atmamak ve zengin ailesini zor durumda bırakmamak için ortadan kaybolmayı seçti. Nikaha iki gün kala da ortadan kayboldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!