Lüleburgaz Belediyesi 2017’yi değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Lüleburgaz Belediyesi 2017’yi değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2018 13:42

Lüleburgaz Belediyesi 2017’yi değerlendirdi

Haberin Devamı

 

 

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin  Lüleburgaz İlçe Belediyesi, daire müdürleri tarafından,  2017 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Aşkiye Neşet Çal Sahnesi'nde düzenlenen 2017 yılsonu değerlendirme toplantısına, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Yardımcıları Kevser Özkan, Rasim Aslan ve Necmi İnci, belediye personeli ve vatandaşlar  katıldı. 

Yılsonu değerlendirme toplantısı  saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. 18 daire müdürü değerlendirme toplantısında yaptıkları sunumlarda 2017 yılında gerçekleştirilen çalışmaları anlatıp hedeflerin ne kadarının gerçekleştirildiğini paylaştılar. İki bölümde gerçekleşen sunumun ilk bölümünde, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Göksel Üstünalp, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Reşide Candan, Mali Hizmetler Müdürü Yeşim Çakır, Yazı İşleri Müdürü Türkan Rodoplu, İmar ve Şehircilik Müdürü Nermin Adak, Destek Hizmetleri Müdürü Müjdat Akmaz, Özel Kalem Müdürü Çağrı Filiz, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Dilek Çetin Çivi ve Tesisler Müdürü Samet Servet sunumlarını gerçekleştirdi.

Değerlendirme toplantısının ikinci bölümü Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün sunumu ile başladı. Sunumu Su ve Kanalizasyon Personeli Erhan Atalay yaptı. Sunumun ardından sırasıyla Bilgi İşlem Müdürü İbrahim Zengin, Temizlik İşleri Müdürü Sedat Şen, Hukuk İşleri Personeli Taylan Altan, Veteriner Hekimlik Müdürü Metin Şenpınar, Plan ve Proje Müdürü Gökhan Kaya Atay, Fen İşleri Müdürü Nalan Koç, Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş ve İtfaiye Müdürü Ceyhun Akgöl, 2017 yılı performanslarını paylaştılar.


2017 yılı değerlendirme toplantısında sunumların ardından Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak , daire müdürlerinin bir yıl boyunca gerçekleştirilen çalışmaları ve performans değerlendirmelerini sunmalarının çok büyük önem taşıdığını ve bir yıllık performansın açıkça sunulmasıyla açık, şeffaf ve hesap verebilirlik ilkeleriyle demokrasi kültürünün içselleştirildiğini ifade etti. Başkan Halebak’ın konuşmasının ardından başkan yardımcıları Kevser Özkan, Rasim Aslan, Necmi İnci ve tüm daire müdürlerine Başkan Emin Halebak, tarafından plaket takdim edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!