Kurtuluş müsabakalarında dereceye girenlere ödül

Güncelleme Tarihi:

Kurtuluş müsabakalarında dereceye girenlere ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2016 13:38

Kurtuluş müsabakalarında dereceye girenlere ödül

Haberin Devamı

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü kapsamındaki güreş müsabakaları ve satranç turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
Tarsus Kapalı Spor Salonu'ndaki ödül törenine Belediye Başkanı Şevket Can da katıldı. Mersin ve Adana'dan 300 sporcunun katıldığı müsabakaları değerlendiren Başkan Can ata sporunu sevdirmek ve yaşatmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Başkan Can "Ata sporumuza sahip çıkarak aynı zamanda da kardeşlik ve dostlukları pekiştiriyoruz. Spor demek, kardeşlik, birlik ve beraberlik, sevgi ve saygı demektir. Ayrıca kötü alışkanlıklar kazanmamak demektir. Çok güzel müsabakalar izledik. Güreşçilerimizin hepsini canı gönülden tebrik ediyorum" dedi
Daha sonra dereceye girenlere ödülleri verildi. Müsabakalarda, 27 kiloda Ekrem Aslan, 32 kiloda Muhammet Akpınar, 35 kiloda Mücahit Yılmaz, 38 kiloda Enes İnce, 42 kiloda Alihan Öksüz, 46 kiloda İsmet Çifçi 46, 50 kiloda Yusuf Tüm, 54 kiloda Osman İşcan, 58 kiloda Hamza Alaca, 63 kiloda Buminhan Özkan, 69 kiloda Fatih Güven 69, 74 kiloda Remzi Alaca, 84 kiloda Kerim Saygı, 96 kiloda Samet Özdemir ve 100 kiloda Ömer Toksöz birinci oldu.
Zeka Satranç Kulübü işbirliği ile Belediye Tesisleri'nde düzenlenen santranç turnuvasıda ise açık kategoride Annaberdiev Meilis birinci oldu. Turnuvada Khamrakulov Djurabek 2'nci, Nazmi Can Doğan 3'ncü sırada yer aldı.  12 Yaş ve Altı kategorisinde Barış Ekin Özenir, Sıla Çağlar ve Hakkı Ata Özgüvener ilk üç sırayı paylaştı. 7-8 yaş kategorisinde de Görkem Ali Polat 1'nci, Hüseyin Şahin 2'nci Murat İlkin Seyhan 3'ncü oldu.
Belediye tesislerinde Tarsus Briç Kulübü işbirliği ile düzenlenen briç turnuvası da 4 kategoride gerçekleştirildi.

TARSUS(Mersin), (DHA)
(FOTOĞRAFLI)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!