GeriSeyahat Krallara layık odalar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Krallara layık odalar

Krallara layık odalar

Hollywood yıldızları ya da cumhurbaşkanları gibi ağırlanmaya ne dersiniz? O halde buyurun Türkiye’nin prestijli otellerinin kral dairelerine bir göz atalım.

İstanbul

ÇIRAĞAN PALACE KEMPINSKI

Sultan Süit, İspanya Kralı Juan Carlos’dan eski ABD Başkanı Bill Clinton’a pek çok ünlüyü ağırladı. 458 metrekarelik süitin salonu, yatak odaları deniz manzaralı. Mutfak ve misafir banyosu, ev sinema sistemi bulunuyor. Mermer hamamın musluğu altın kaplama, küveti kristal. Gecelik fiyatı 24 bin dolar civarında.

Belek, Antalya

CALISTA RESORT

240 metrekarelik Royal King Süit, Rahmi Koç’un da aralarında bulunduğu yerli-yabancı iş adamlarını ve dünyaca ünlü sanatçıları ağırlamış. Ana binada, eşsiz bir manzaraya karşı konumlanmış. Antre, oturma odası, yemek odası, misafir tuvaleti, mutfak, geniş balkon, giyinme bölümlü iki yatak odası, biri jakuzili, diğeri küvetli, duşa kabinli ve tuvaletli iki banyosu, özel hizmetli servisi var. Gecelik fiyatı 7500 dolar.

Belek, Antalya

SUSESİ LUXURY RESORT

2 Royal Suit 200’er metrekare. Terasları havuzlu, jakuzileri cam kenarında. Havaalanından VIP servis, otelde şampanya ve havyarlı karşılama yapılıyor. İki özel yardımcı sürekli hizmetinizde. Gecelik fiyatı 3500 dolar.

Çeşme, İzmir

SHERATON ÇEŞME

Ege manzaralı, özel güvenlikli 3 Penthouse Suit’in her biri 850 metrekare. Dokuzuncu kattaki her süitte, 4 yatak odası, kadın-erkek soyunma bölümleri, salon, mutfak, 4 banyo bulunuyor. Balkonu havuzlu. 24 saat aşçı ve özel görevli hizmetinizde. Gecelik fiyatı 7500 dolar.

Lara, Antalya

MARDAN PALACE

Dolmabahçe Yakası’ndaki Royal Suit’i 600 metrekare. Eşyalar altın kaplama, terasları manzaralı ve 115 metrekarelik havuzlu, yatak odaları banyolu. Özel sinema ve SPA’sı var. Özel hizmetlisi, aşçısı, şoförü 24 saat görevde. Gecelik fiyatı 13500 Euro.

Ankara

LUGAL COLLECTION

Lugal Suit, 180 metrekare. Şık yatak odası, barı, salonu, yere kadar inen camın önüne yerleştirilmiş jakuzisi, aynalara saklanmış şöminesi görülmeye değer. Gecelik fiyatı 2500 Euro

İzmir

SWISSOTEL BÜYÜK EFES

172 metrekarelik deniz manzaralı dairenin balkonu jakuzili. Yemek odası, salonu, sanat ve eğlence alanı, zarif banyoları göz alıcı. Konuklar havaalanından VIP araçlarla karşılanıyor. Gecelik fiyatı 2300 Euro.

Bodrum, Muğla

KEMPINSKI BARBAROS BAY

Farklı temalarda dekore edilmiş 201’er metrekarelik iki Presidential Suiti muhteşem manzaralı. Oturma odası, donanımlı mutfak, iki giyinme odası, geniş ebeveyn yatak odası, jakuzili banyo ve deniz manzaralı iki balkon, parti verilecek kadar geniş terasları var. Oda görevlisi, şoförlü, ücretsiz limuzin, katamaran 24 saat hizmetinizde. Gecelik fiyatı 5720 Euro’dan başlıyor.

Belek, Antalya

KEMPINSKI THE DOME

180 metrekarelik Selçuklu Suit, panoramik Akdeniz manzaralı. Mobilyalar Fendi ve Baxter’den. İkisi de banyolu yatak odaları, geniş salonu bulunuyor. Restoranda, sahilde, golf sahasında öncelik, 24 saat hizmetli diğer avantajlar. Gecelik fiyatı 3500 Euro.

İstanbul

FOUR SEASONS BOSPHORUS

394 metrekarelik Atik Pasha Suiti, sarayın ikinci katında. Özel banyolu 3 yatak odası, salonu, yemek odası (10 kişilik), çalışma odası, mutfağı var. Tüm aksesuvarı özel üretim. Duvarları çağdaş Türk ressamların eserleri süslüyor.
Gecelik fiyatı 23 bin Euro’dan başlıyor.

Belek, Antalya

SPICE HOTEL & SPA

Penthouse Suit 500, manzaralı ve jakuzili terası 180 metrekare. zel banyolu 3 yatak odası, yemek odası, salon ve çalışma odası, jakuzili banyo, mutfak, 2 masaj odası, hamam, sauna bulunuyor. Gecelik fiyatı 3200 dolar.

Belek, Antalya

ELA QUAILITY RESORT

İki katlı kral dairesi Ela Prestij Süit, 375 metrekare. Dev balkonu, jakuzili güneşlenme alanı ve şezlonglu terası, deniz manzaralı. Birinci katta lüks oturma ve yemek odası takımları, mutfak, çalışma masası; ikinci katta yatak odası, oturma grubu, balkon, banyo bulunuyor. Gecelik fiyatı 4000 Euro’dan başlıyor.

İstanbul

THE GRAND TARABYA

Otelin üst katındaki iki katlı Grand Süit 284 metrekare. Tabandan tavana pencerelerden Boğaziçi manzarası etkileyici. 2 yatak odası, mutfağı, banyosu, açık hava jakuzisi dikkat çekiyor. Perdeler, ışıklar ve havalandırma, dokunmatik panellerle kontrol ediliyor. Ev sineması sistemi bir başka teknolojik boyut. Gecelik fiyatı 10500 Euro’dan başlıyor.

Ankara

JW MARRIOTT

23’üncü kattaki Griffin Süit panoramik başkent manzaralı. Özel önlemlerle korunuyor. Lüks banyosu hamam tasarımında. Salon, yemek odası, kütüphaneli çalışma odası, konforlu yatak ve giyinme odası, jakuzi ve saunanın yanı sıra fitness odası, mutfağı bulunuyor. Gecelik fiyatı 12.500 TL.

Belek, Antalya

CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT

700 metrekarelik Presidential Süit, otelin en üst katından Akdeniz’i görüyor. Jakuzili havuzu da manzaralı. Lüksü detaylarda: Her köşede, usta işi tablolar asılı. Dev salona ek olarak 3 yatak odası, 4 banyo, mutfak, 10’lu yemek grubu, salon ve çalışma odası var. Spor köşesi, kokteyl ve lounge alanı, saunası mevcut. Aşçı, hizmetli 24 saat görevde. Gecelik fiyatı 30 bin TL civarında.

Belek, Antalya

XANADU RESORT

Dördüncü kattaki Presidential Süit 200 metrekare. Terası, 2 yatak odası, salonu, jakuzisi, mutfağı ferah. Şoförlü VIP araç, aşçı, özel hizmetli 24 saat görevde. Otelin ortak alanlarından öncelikle yararlanma fırsatı sunuluyor. Gecelik fiyatı 3500 dolar.

Belek, Antalya

RIXOS PREMIUM

315 metrekarelik Royal Premium Süitin geniş terası manzaralı. İki yatak odası jakuzi banyolu. Hizmetler mönüden seçilebiliyor. 24 saat özel hizmetli var. Gecelik fiyatı 5200 Euro.

False