Konsoloslukta bayramlaşma

Güncelleme Tarihi:

Konsoloslukta bayramlaşma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2016 11:22

Frankfurt Başkonsolosu Mustafa Çelik,  konsolosluk çalışanları, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Hessen Başkanı  Salih Özkan ile Hessen Türk Toplumu Başkanı Atila Karabörklü’nün de aralarında bulunduğu sivil toplum örgütü temsilcileri, vatandaşlarla bayramlaştı. 

Haberin Devamı

BAŞKONSOLOS Mustafa Çelik, ramazan ayının dolu dolu geçtiğini belirterek, “Hep beraberdik. O beraberliği devam ettirebilmek adına da bugün bir aradayız.  Umarım önümüzdeki bayramlarda daha çok insanla, hep birlikte oluruz” dedi. 

ÖNCELİKLİ KONUMUZ EĞİTİM

Başkansolos Çelik, “Görevde olduğunuz süreyi değerlendirir misiniz?” sorusunu  “Sunduğumuz hizmeti daha da güzelleştirmek, hızlandırmak için bakanlığımızın da talimatları doğrultusunda pek çok yenilik yaptık. Bilindiği gibi randevu sistemine geçtik.  Vatandaşlarımız kolaylıkla işlemlerini halletsin istiyoruz. En önemli konumuz ise eğitim. Vatandaşlarla buluştuğumuz her yerde eğitimi ön plana çıkarıyoruz. Eğitim sorunları çözümünün diğer konulara da katkısı olacağına inanıyoruz” cevabını verdi.

Haberin Devamı

Kassel’de konsolosluk açılması taleplerini de değerlendiren Başkonsolos Çelik, “Bu konuda gerekli çalışmalar zamanında başlatıldı ve devam ediyor. En kısa zamanda olacak” diye konuştu. Konuklara yemek, tatlı ve ikram edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!