Konak CHP'de Başak yeniden aday

Güncelleme Tarihi:

Konak CHPde Başak yeniden aday
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2017 18:11

Konak CHP'de Başak yeniden aday

Haberin Devamı

CHP Konak ilçe Başkanı Mehmet Şakir Başak 26 Kasım’da yapılacak ilçe kongresinde yeniden aday olacağını açıkladı. Başak'a CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, önceki kongredeki rakibi Murat Erginci ve yönetim kurulu üyeleri destek verdi.

Konak İlçe Başkanlığı'nda yapılan toplantıya, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, önceki kongrede Mehmet Şakir Başak'ın karşısında aday olan Murat Erginci, mevcut ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Toplatıda konuşan ilçe yönetim kurulu üyesi Çağrı Gruşçu, yönetim kurulu olarak Başak'ın adaylığına karar verdiklerini söyledi. Erginci de Başak'ı destekleyeceğini belirtti.

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ise yaptığı konuşmada örgütün kendisine verdiği görev ve şerefi unutamayacağını söyledi. Başak, "Tabii ki hatalarım, eksiklerim vardır, ama ilkesel olarak hiçbir yanlışımız olmadı. Kapımız hep açık oldu.  Farkındalık yarattığımızı düşünüyorum. Konak örgütüne çok teşekkür ediyorum. Size ilk kongrede sözüm vardı. 'Asla bu koltuğu kendime güç devşirmeyeceğim, şerefim namusum üzerine, hamallık yapacağım. Çıkarım için satmayacağım' demiştim. Vallahi, billahi, tillahi satmadım. Size layık olmaya mücadele etmeye devam edeceğim" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!