Kolejde müzikal sahneleniyor

Güncelleme Tarihi:

Kolejde müzikal sahneleniyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 12:47

Kolejde müzikal sahneleniyor

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları geleneksel İngilizce Müzikal gösterileri etkinlikleri kapsamında bu yıl dünya klasiklerinden GHOST isimli müzikalini sahneleyecek. Müzikal 10 Mayıs Salı günü saat Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

GKV Özel Okullarının yabancı dil eğitimine verdiği önemin en önemli göstergesi olarak, her yıl düzenlenen geleneksel İngilizce müzikal gösterileri olduğunu ifade eden Lise Müdiresi Ülkü Ulutaş, "Öğrencilerimiz İngilizce olan birçok müzikali bugüne kadar sahneye taşımayı başarmış, aynı gelenek bu yıl da devam edecektir. 10 Mayıs'ta sahnelenecek olan İngilizce müzikalimize bütün Gaziantepliler davetlidir. Müzikal dekorları, kostüm ve müzikleri okulumuz öğretmen ve öğrencilerin iş birliğiyle hazırlanmıştır. Müzikal çok sevdiği Molly'i zamansız göçüp giderek, bu dünyada yalnız bırakan zavallı Sam'ın trajik hikayesini anlatmaktadır. Bazen hüzünlü bazen komik bir maceranın içinde izleyeceğimiz, iki dünya arasında sıkışıp kalan ve sevdiğini kendi katilinden korumaya çalışan bir hayaletin öyküsünü öğrencilerimiz bize sunacaktır" dedi.

Hakan Anlıaçık'ın yönetmenliğini üstlendiği müzikalde GKV Özel Okulları öğrencilerinden; Utku Güç, Dilara Petek, Armağan Keklikçioğlu, Aylin Dağ, Berhan Öngen, Berkay Yılmaz, Selin Ketteoğlu, Pelin Su Aydın, Alara Özaslan, Efe Öztüzün, Coşkun Algın, Ece Turnalar, Ata Güler, Jimin Shim, Selin Ertaşkın, Mahmut Can Atay, Buğra Çetinkaya, Selin.Umay Akan ve Ekrem Turan çeşitli rollerde görev alıyorlar. Müzikalin danslarını ise Mahmut Atmaz, Kaan Anlıaçık, Derin Şahinoğlu, Ayşe Dila Tunçel, Ayşin Gürsel, Ali Tuna Küçükparmak, Yaren Kaya, Berivan Öztürk, Simge Kubba, Ece Kaygın, Deniz Altunkaya, Eylül Destan Kış, Ece Atakan, Yağmur İpek Turan, Başak Yaşar, Başak İbanoğlu, Ali Kılıç, Batuhan Yalçın, Gökçe Özdemir, Melis Karslıgil, Elif Büyükköse, Melih Bozkurt, Ezgi Portakal, Deniz Kendir ve Ece Hilal Bayram yer alıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!