Kızılay’da altyapı hendeği

Güncelleme Tarihi:

Kızılay’da altyapı hendeği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2017 15:19

Kızılay’da, çok sayıda iş merkezi ve eğlence mekânının bulunduğu Kızılırmak Caddesi’ndeki bazı kısımların alt yapı çalışmasının ardından asfaltlanmaması vatandaşların tepkisini çekti.

Haberin Devamı

Caddede elektrik kablolarının yer altına alınması için yaklaşık bir yıl önce altyapı çalışması yapıldı. Çalışma kapsamında caddenin bir bölümü kazıldı ve kablolar yer altına alındıktan sonra kaldırımdaki direkler kaldırıldı. Ancak kazı alanlarında asfaltlama çalışması yapılmadı. Kazı alanlarını dolduran toprak ve kum, yağmur sularıyla taşınırken asfaltın farklı noktalarında da çökme ve çukurlar oluştu.

Kızılay’da altyapı hendeği

ARABALAR ZARAR GÖRÜYOR

Yol için “köstebek yuvasına döndü” diyen vatandaşlar yenilenmesini isteyerek şunları söyledi: “Bir yılı aşkındır böyle. Yolun sol tarafı dere yatağı gibi her yağmurda çamur akıyor. Toprak taşındığı için de çukurlar derinleşiyor. Arabayla ilerlerken altını vurmaktan korkuyor insanlar. Asfalttaki çukura düşüp, lastiğini patlatan bile oldu. Asfalt sezonu açıldığı için yolda artık bir çalışma yaparlar diye düşünüyoruz. Kızılay’ın ortasında bu manzara yakışmıyor.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!