Tate Modern'den Feshane'ye 'Dinamik Göz'

Güncelleme Tarihi:

Tate Modernden Feshaneye Dinamik Göz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2024 09:34

Dünyanın en çok ziyaret edilen müzelerinden Londra'daki Tate Modern’in, İBB Kültür ve İBB Miras’ın katkılarıyla Türkiye’ye gelen koleksiyonu “Dinamik Göz: Optik ve Kinetik Sanatın Ötesinde”, 23 Ocak - 19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Artistanbul Feshane'de izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

İstanbul’un kamusal alandaki en büyük kültür ve sanat mekânı Artİstanbul Feshane, dünyanın en önemli sanat kurumlarından Britanyalı Tate’i ağırlıyor!

Tate Modernden Feshaneye Dinamik Göz

Dünyanın en çok ziyaret edilen müzelerinden biri olan Tate Modern’in, İBB Kültür ve İBB Miras’ın katkılarıyla Türkiye’ye gelen koleksiyonu “The Dynamic Eye: Beyond Op and Kinetic Art”/ “Dinamik Göz: Optik ve Kinetik Sanatın Ötesinde”, aralarında Alexander Calder, FrankStella, Victor Vasarely, Lygia Clark, Liliane Lijn, Julio Le Parc, Jesus Rafael Soto, Kenneth Noland, Helio Oiticica gibi sanatçıların da bulunduğu çok disiplinli özel bir seçkiyi Artİstanbul Feshane’ye taşıyor.

Haberin Devamı

21 ülkeden 57 sanatçının 95 eserinin yer aldığı serginin küratörlüğünü Londra’da bulunan dünyaca ünlü sanat müzesi Tate Modern’in Sergiler ve Uluslararası Sanat Küratörü Valentina Ravaglia üstleniyor.

Tate Modernden Feshaneye Dinamik Göz

Dinamik Göz: Optik ve Kinetik Sanatın Ötesinde” sergisi 23 Ocak - 19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Artistanbul Feshane'de izleyiciyle buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!