Tate McRae'den yeni albüm

Güncelleme Tarihi:

Tate McRaeden yeni albüm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2023 15:26

Genç yaşına rağmen şimdiden multi-platinum satış rekortmeni olan şarkıcı/söz yazarı Tate McRae, ikinci albümü'Think Later'ı sevenleriyle paylaştı!

Haberin Devamı

Yapımcılığını dünyaca ünlü isim Ryan Tedder’ın (Taylor Swift, Beyoncé) üstlendiği 'Think Later', pop cazibesi dolu, Tate McRae'nin sınır tanımayan vokal yeteneğini ve şarkı yazarı olarak gelişimini sergileyen bir çalışma. Albüm aşık olmanın yanı sıra sezgi ve kalbinizle tercihlerinize liderlik etmenin bir sonucu olarak deneyimlediğiniz ham duyguları kucaklıyor.

'Think Later', McRae'nin Spotify Global listesindeki ilk 1 numarasını ve Billboard Global 200 listesinde ilk 10'a girerek 3 numaraya ulaşmasını sağlayan son single'ı "greedy"yi içeriyor. Kendine güvenen hipnotik şarkı bugüne kadar 313 milyondan fazla dinlenmeye ulaştı. Sanatçının bugüne kadarki en büyük çıkışını yapan "greedy", Billboard tarafından "sanatsal bir dönüm noktası... McRae'nin sarsılmaz bir özgüven yayarken falsettoya dalıp çıktığı bir pop kancasının havai fişeği etrafında inşa edilmiş bir kendini güçlendirme marşı" olarak adlandırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!