'Suç Unsuru' seyirciyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Suç Unsuru seyirciyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2019 15:49

Arda Eminçe'nin yazıp yönettiği Koray Erkök, Bülent Çolak, Altuğ Elveriş, Burak Sarımola, Emre Şen ve Kaan Songün'ün rol aldığı 'Suç Unsuru' filmi vizyona girdi.

Haberin Devamı

3. Denizbank İlk Senaryo İlk Film Yarışmasında 'En iyi İlk Film' ödülüne ve 6. Antakya Uluslararası Film Festivali'nde 'Jüri Özel Ödülü kazanan 'Suç Unsuru' filmi vizyona girdi.
Yapımcılığını Varyete Film'in üstlendiği Süleyman Arda Eminçe'nin yazıp yönettiği Suç Unsuru, birlikte yaşayan iki yakın arkadaş Celal ve Buğra'nın evine polis tarafından baskın yapılması sonrası gelişen olayları konu ediniyor.
Koray Erkök, Bülent Çolak, Altuğ Elveriş, Burak Sarımola, Emre Şen ve Kaan Songün gibi oyuncuların yer aldığı 'Suç Unsuru'nun galası 3 Nisan gecesi Kadıköy Rexx Sineması'nda Kaan Urgancıoğlu, Gökhan Türkmen, Cansel Elçin gibi sanatçıların ve sinemaseverlerin katılımıyla gerçekleşti.

Suç Unsuru seyirciyle buluştu

Haberin Devamı

FİLMİN KONUSU
Aynı evi paylaşan iki yakın arkadaş Cemal ve Buğra, Komiser Baran ve ekibi tarafından uykularının en derin noktasında kaldırılıp, şüphelisi oldukları bir soruşturmanın ortasına yerleştirilir. İki arkadaş ne olduğunu anlamadan komiser tarafından sorgulanırken evleri de kedilerinin izin verdiği ölçüde emniyet güçleri tarafından didik didik araştırılır. Celal her ne kadar çenesi düşük ve sorularla Baran’ı bunaltırken, Buğra az konuşan ve ağırkanlı tavırları nedeniyle şüphe uyandırıcıdır. İlk kez böyle bir hücre baskınıyla karşılaşan komiser yarı modern, yarı dönem döşenmiş bu hücre karşısında şaşkındır. Olaya görevi gereği dahil olan apartman yöneticisi Arslan Bey ise yeni taşınan komşularını hiç tanımadığı gerçeğiyle yüzleşirken kapı komşularının iddialar karşısındaki soğukkanlı duruşlarına da anlam veremez. Arama süresince şüphelere yenileri eklenirken Komiser Baran ve ikili arasındaki diyalog da boyut değiştirir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!