Salon İKSV'de yaz heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Salon İKSVde yaz heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2023 15:35

Salon İKSV sahnesi, 1 - 4 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek +1 Hafta Sonu konser serisinde Konoba, Dry Cleaning, Hey! Douglas, The Away Days, Pitohui ve sürpriz isimleri ağırlayacak. 

Haberin Devamı

 

İyi müzik severlerin buluşma noktası Salon İKSV, haziran ayını, dört gün sürecek +1 Hafta Sonu konser serisiyle karşılıyor. 1 - 4 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek konserlerde, 70’lerin ve 80’lerin müziği ile elektronik müziği başarıyla harmanlayan Hey! Douglas; ülkemizin bilinen ilk dream-pop, shoegaze grubu The Away Days; electropop ve downtempo müziği ile dinleyicilere rüya ile gerçeklik arasında kaybolma fırsatı veren Konoba; doğaçlama üzerinden çok katmanlı bir müzik üreten Pitohui; alışılmadık şarkı sözleriyle tanınan İngiliz post punk grubu Dry Cleaning’in yanı sıra sürpriz isimler Salon sahnesinde olacak.

Salon İKSV’de +1 Hafta Sonu dört gün sürecek 

+1 Hafta Sonu: Konoba öncesi The Away Days
1 Haziran Perşembe, 20.00
Belçikalı Raphael Esterhazy’nin elektronik solo projesi, +1’in sunduğu, perşembeden pazara müzikle dolu uzun hafta sonunun ilk gününde Salon’da. Estetize, karanlık, melodik ve güçlü müziği ile Konoba, müzik kariyerine bir mola vermeden önceki son turnesine bu yıl çıkacağını duyurdu.Turnenin İstanbul durağı, elbette Salon. Konoba’dan önce indie rock ve dream pop türünün dünyaya açılan yerli ismi The Away Days Salon sahnesinde olacak.

Haberin Devamı

+1 Hafta Sonu: Dry Cleaning öncesi Pitohui
2 Haziran Cuma, 20.30
Güney Londra’dan üç arkadaşın bir karaoke partisinden sonra kurmaya karar verdiği post-punk, indie grubu; vokal Florence Shaw’un arkasında, davulda Nick Buxton, gitarda Tom Dowse, basta Lewis Maynard’ı bir araya getiren Dry Cleaning, 10 parçalık çiçeği burnunda ilk albümleri New Long Leg’i kaydetti. Ruhen amatör, enstrümantal açıdan ustalık seviyesinde olan grubun öncesinde çok katmanlı müzik evrenini elektronik dokunuşlarla genişleten Pitohui Salon sahnesinde olacak.

+1 Hafta Sonu: Sürpriz Konser
3 Haziran Cumartesi, 21.30

+1 Hafta Sonu: Hey! Douglas
4 Haziran Pazar, 20.30
Türkçe hip-hop’ın efsane gruplarından Mode XL ile Ankara sound’unun yaratıcılarından VEYasin, Hey! Douglas mahlasıyla solo projesine devam ediyor. 70’lerin ve 80’lerin saykedelik, funk ve soul parçalarını elektronik dokunuşlarıyla ve disko sound’uyla harmanlayan VEYasin, dinleyicilerin kesintisiz dans edeceği performansıyla Salon sahnesinde olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!