PNAU ve Empire of the Sun güçlerini birleştirdi

Güncelleme Tarihi:

PNAU ve Empire of the Sun güçlerini birleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2023 10:04

Elektronik müzik sahnesinin sevilen gruplarından PNAU ve Empire of the Sun, 12 Ekim'de yayımlanan 'AEIOU' adlı bir müzikal eserde bir araya geldi.

Haberin Devamı

 

PNAU ve Empire of the Sun, milyarlarca kez dinlenen ve listeleri alt üst eden hit şarkılarıyla yirmi yıla yakın bir süredir elektronik müzik sahnesini şekillendiriyor. Şimdi, iki grup ilk kez, 12 Ekim'de yayımlanan 'AEIOU' adlı bir müzikal eserde bir araya geldi. Empire Of The Sun'dan Luke Steele'in eşsiz sesini PNAU'nun kendine özgü dans pisti sound'uyla bir araya getiren 'AEIOU', Empire of the Sun'ın yedi yıl sonra yayınladığı ilk yeni müzik ve PNAU'nun 2024'ün başlarında yayınlanacak altıncı stüdyo albümü Hyperbolic'i duyurmasıyla birlikte yayımlandı.

PNAU (Nick Littlemore, Peter Mayes, Sam Littlemore) ve Empire of the Sun (Nick Littlemore, Luke Steele) Nick Littlemore'un birçok sanatsal girişiminden ikisi olarak yıllardır bir arada var olmalarına rağmen daha önce hiç resmi olarak bir araya gelmemişlerdi. Nick Littlemore bu fantastik iş birliğini hayata geçirmek için neden şuanın mükemmel bir zaman olduğunu şöyle açıklıyor: "Bu bizim için rüya gibi bir kayıt. Sesli harflerden oluşan bir şarkı fikri uzun süre önce aklımıza gelmişti ama şimdiye kadar hiç bir araya gelmemişti. Görünen o ki beklediğimize değdi. Ve nihayet Empire of the Sun ile harika bir iş birliği sunuyoruz! Eşi benzeri olmayan bir ses, bırakın sizi dans pistine götürsün."

Haberin Devamı

Empire of the Sun'dan Luke Steele ise şunları ekliyor: "Bu şarkı içimizdeki cennet bahçesinin dünya tarafından bozulmasına izin vermemekle ilgili."

PNAU'nun son iki single'ının (Troye Sivan ile birlikte 'You Know What I Need' ve Bebe Rexha ve Ozuna ile birlikte 'Stars') videolarını da hazırlayan MELT Studios'un muhteşem animasyonlarının eşlik ettiği klipte ise Littlemore ve Steele yapay zeka formunda galaksiler arası vahşi bir maceraya atılacak.

'AEIOU', PNAU'nun 2024'ün başlarında yayınlanması planlanan ve merakla beklenen altıncı stüdyo albümü 'Hyperbolic'te yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!