Oyun ekipleriyle Oyun Çıkışı buluşma

Güncelleme Tarihi:

Oyun ekipleriyle Oyun Çıkışı buluşma
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2023 13:25

27. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında dört yerli oyunun oyuncu, yazar ve yönetmenleri, tiyatro eleştirmenleri Bahar Çuhadar, Gülin Dede Tekin ve Onur Şimşek’ten oluşan ‘Oyun Çıkışı’ ekibinin ev sahipliğinde, festival seyircisiyle canlı söyleşilerde buluşacak. Ferdi Çetin, Kayhan Berkin, Nergis Öztürk, Ayşe Lebriz Berkem, Okan Urun, Ercan Kesal, Berfin Zenderlioğlu ve Cem Yiğit Üzümoğlu konuklar arasında…

Haberin Devamı

Oyun Çıkışı ekibi 27. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamındaki dört ayrı oyunda, seyirci ve oyun ekipleriyle ‘oyun çıkışlarında’ buluşuyor. Tiyatro eleştirmenleri Bahar Çuhadar, Gülin Dede Tekin ve Onur Şimşek’in bir sene önce hayata geçirdiği ‘Oyun Çıkışı’, tiyatro ekipleriyle seyircileri, oyunlardan sonra çeşitli mekânlarda bir araya getirip, karşılıklı bir tiyatro muhabbetine davet ediyor. Daha önce İstanbul’da farklı oyunların (‘Herkes Kocama Benziyor’, ‘Eve Dönüşler’, ‘Istırap Korosu’, ‘Canavar’) ekipleriyle seyirci karşısında canlı söyleşi yapan ekip, 4. Bergama Tiyatro Festivali’nde ve Fringe İstanbul’un finalinde seyirci-oyuncu buluşmaları yapmıştı. Oyun Çıkışı bu kez, 27. İstanbul Tiyatro Festivali’nde prömiyer yapacak üç ayrı oyunun ‘çıkışında’ seyirciyi oyunlar üzerine ekiplerle birlikte sohbete davet ediyor.

‘Annemden Kalan Gül Ağacı Masanın Üzerinde Çaydanlık Beyaz Bir İz Bıraktı’, ‘Ayazmanın Yılanı’,  ve ‘Baklava Cumhuriyeti’ oyunlarının yönetmen, yazar ve oyuncuları, Oyun Çıkışı etkinliklerinde önceden rezervasyon yaptıracak olan seyircilerle, farklı mekânlarda buluşacak.

Haberin Devamı

Ücretsiz etkinliğe katılıp oyun ekipleriyle söyleşiye dahil olmak isteyen seyirciler, instagram’dan @oyuncikisi hesabına mesaj yollayarak rezervasyon yaptırabilir.


Oyun Çıkışı/Festival programı şu şekilde:

Oyun ekipleriyle Oyun Çıkışı buluşma

Annemden Kalan Gül Ağacı Masanın Üzerinde Çaydanlık Beyaz Bir İz Bıraktı:
4 Kasım 21.30’da Ziba Bar’da (Beyoğlu) yazar Ferdi Çetin, yönetmen ve oyuncu Kayhan Berkin, oyuncular Ayşe Lebriz Berkem, Nergis Öztürk ve Okan Urun ile buluşulacak.

Ayazmanın Yılanı: 6 Kasım Pazar, 20.30’da Taksim9’da, yazar-oyuncu Ercan Kesal ve yönetmen Berfin Zenderlioğlu ile buluşulacak.

Baklava Cumhuriyeti: 17 Kasım Cuma, 22.45’te, DasDas Açık Sahne’de, oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu ile buluşulacak.
 

BAKMADAN GEÇME!