Nilüfer'de doğayla iç içe müzik festivali

Güncelleme Tarihi:

Nilüferde doğayla iç içe müzik festivali
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2023 10:58

Bursa'daki Nilüfer Belediyesi’nin “Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla düzenlediği +1 Sunar: Nilüfer Müzik Festivali’nde sahne alacak ilk isimler açıklandı: Duman, Hayko Cepkin, Büyük Ev Ablukada, Dolu Kadehi Ters Tut, Motive, Hey! Douglas, Malt ve Soft Analog. Bu yıl 1-3 Eylül tarihleri arasında yedincisi organize edilen Nilüfer Müzik Festivali, doğanın tadını çıkartmak isteyen on binlerce müzik tutkununa eşsiz bir festival deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Müzik dünyasının önde gelen isimlerini bu yıl 1-2-3 Eylül tarihlerinde Bursa Balat Atatürk Ormanı’nda müzik tutkunları ile buluşturacak olan Nilüfer Müzik Festivali’nde Duman, Hayko Cepkin, Büyük Ev Ablukada, Dolu Kadehi Ters Tut, Motive, Hey! Douglas, Malt ve Soft Analog festival sahnesinde yer alacak ilk sanatçılar olarak açıklandı. Bu isimlere önümüzdeki günlerde yeni ve sürpriz sanatçılar da eklenecek. İkinci sahnede ise akustik performanslar ve stand-up gösterileri yer alacak.

Türkiye’de bir kamu kurumunun düzenlediği en büyük müzik festivali olma özelliği taşıyan ve Türkiye genelinde müzikseverlerin yıl boyunca yolunu gözlediği, en gözde sosyalleşme alanlarından biri haline gelen Nilüfer Müzik Festivali bu yıl da beklentileri boşa çıkarmayacak.

Dev festival alanında, ağaçların ve sincapların ev sahipliğinde, Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden müzikseveri Bursa’da buluşturacak olan festival; müzik dışı etkinlikler, sürprizler ve yarışmalar ile katılımcılara bambaşka bir festival deneyimi sunacak.

Hazırlanan kamp alanında isteyenlerin, Türkiye’de eşine az rastlanır konfor olanaklarıyla çadır kurup konaklayabileceği festivale girişler 1 Eylül Cuma günü başlayacak.

Organizasyonu Freebird Agency ile yürütülen Nilüfer Müzik Festivali, katılımcılarına bol müzik, sınırsız eğlence, bol geyikli, renkli ve capcanlı anlar yaşatacak. 

Nilüferde doğayla iç içe müzik festivali

Avantajlı 1. dönem biletleri satışta!
Bilet fiyatları: 
Günlük: 300 TL
Kombine: 500 TL
Kamp + Kombine: 750 TL

BAKMADAN GEÇME!