New York - İstanbul arasında gezen bir şair

Güncelleme Tarihi:

New York - İstanbul arasında gezen bir şair
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2023 09:49

İlker Hepkan, edebiyat dünyasına kendi özgün izlerini bırakan ilk şiir kitabı 'Beyefendiler' ile okurlarıyla buluşuyor. New York ve İstanbul arasında mekik dokuyan Hepkan'ın duygusal derinliği ve dil ustalığıyla örülü 'Beyefendiler' 160. Kilometre yayınevi etiketiyle satışa sunuldu.

Haberin Devamı

 

1985 yılında İzmir’de doğan İlker Hepkan’ın edebiyat dünyasına kendi özgün izlerini bırakan ilk şiir kitabı "Beyefendiler" 160. Kilometre Yayınevi etiketiyle okuyucuyla buluştu. Hepkan'ın duygusal derinliği ve dil ustalığıyla örülü “Beyefendiler” içsel yolculukları, kayıpları ve en çok da aşkı ele alarak okuyucusunu duygusal bir keşfe çıkarıyor.

New York - İstanbul arasında gezen bir şair

New York ve İstanbul arasında mekik dokuyan Hepkan, şiir yazmaya lise yıllarında başladı. Bir süre ara verdiği şiir kalemine New York Üniversitesi'nde 'Kültürel Çalışmalar' doktorasını tamamladıktan sonra geri dönen şair, şiirin gücünü kullanarak okurlarıyla derin bir diyalog kurmayı amaçlıyor. Hepkan’ın postmodern, deneysel ve çağdaş tarzdaki şiirlerini bir araya getiren “Beyefendiler” ustalıklı ve özenle seçilmiş kelimeleriyle okuyucusuna adeta duygusal bir melodi sunuyor.

Haberin Devamı

Şairin duyarlı ve etkileyici kaleminden çıkmasının yanı sıra kişisel deneyimlerinin en saf yansımasını sunan “Beyefendiler”i kitapyurdu.com üzerinden satın alabilirsiniz.

İlker Hepkan'ın bir şiiri...

ellerinde kitabımla koşacaklar size
yoksa bu sen misin diye soracaklar eminim çok utanmazlar
lütfen hayır deyin
her şey aramızda kalsın.

 

İlker Hepkan hakkında
İlker Hepkan (İzmir, 1985), şiir yazmaya lisede başladı, ancak bir süre sonra şiir yayımlamayı bıraktı. New York Üniversitesi’ndeki Kültürel Çalışmalar doktorasından sonra şiire geri döndü. Bugünlerde New York ve İstanbul arasında gidip gelirken Velvele.net’in edebiyat editörlüğünü yapıyor. 'Beyefendiler' şairin ilk şiir kitabı.

BAKMADAN GEÇME!