Kendini bulma arayışı

Güncelleme Tarihi:

Kendini bulma arayışı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2023 09:43

İlhamı Spinoza'dan alan ve ‘kendini bilme isteği’ duygusundan yola çıkan Jülide Zeynep Günce’nin barışçıl mesajlar verdiği 'Piece of Mind' başlıklı yeni sergisiyle 2-25 Aralık tarihleri arasında Goba Art & Design’da.

Haberin Devamı

 

Sanat ve tasarımın birleştiği bir platform vizyonuyla oluşan Goba Art & Design, Jülide Zeynep Günce’nin yeni sergisi ‘Piece of Mind’a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Yeni sergisinde ilhamı Spinoza'dan alan Günce, bireyin tekil olarak karmaşık düşünme sistemini değerlendirirken aslında toplum ile kurulan ilişkileri inceliyor ve parçadan bütüne sürecin hayatlarımıza olan etkisini gözler önüne seriyor.

Kendini bulma arayışı

Sergide tuval üzeri akrilik ve karışık teknik uygulanarak yapılan 15 eser sergilenecek. Her bir eser, evrenin bir parçası olduğumuza ve yaşamın bütününü etkilediğimize dair vurgularda bulunuyor. Sergide yer alan eserler, var oluştan bu yana insan, içsel hesaplaşmaların ve kişisel hırsların hüküm sürdüğü, her bireyin sınırlayıcı düşünce yapısından arındığı takdirde özgürleşebileceğini ve tüm benlikleriyle huzura ulaşılabileceği mesajını veriyor.

Haberin Devamı

Kendini bulma arayışı
Kendini bulma arayışı


Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nden mezun olan Julide Zeynep Günce’nin ‘kendini bilme isteği’ duygusundan yola çıkarak, içinde derin anlamlar ve barışçıl mesajlar barındırdığı Piece Of Mind sergisi, sizleri bakış açınızı değiştirecek bir dünyaya davet ediyor.

Günce’nin sergisi 2-25 Aralık tarihleri arasında Goba Art & Design Beyoğlu’nda Pazar günü hariç her gün 12.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. 

Goba Art & Design: Asmalımescit Mahallesi, Ensiz sokak N:1/A Beyoğlu-İstanbul

https://www.gobaartdesign.com/

 

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!