Kemanıyla dans eden Lindsey Stirling İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Kemanıyla dans eden Lindsey Stirling İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2023 11:16

21. yüzyılın en yenilikçi yıldızlarından biri haline gelmiş elektronik kemancı ve dansçı Lindsey Stirling, 19 Temmuz akşamı Turkcell Vadi'de sahne almak üzere İstanbul'a geliyor. 

Haberin Devamı

Lindsey Stirling'in çığır açan vizyonu, dünya çapında milyonlarca hayran, dört Billboard liste başı albümü ve üçüncü stüdyo çıkışı 'Brave Enough' ile En İyi Dans/Elektronik Albüm de dahil olmak üzere iki Billboard Müzik Ödülü kazanmasını sağladı. Tatil albümü 'Warmer in Winter', piyasaya sürüldüğünde Billboard, Amazon ve iTunes Tatil Albümü listelerinde 1 numaraya yükseldi ve çıkış single'ı "Carol of the Bells" AC Radio'da İlk 10'a giren tek enstrümantal şarkı olarak tarihe geçti.

Lindsey, 13 milyondan fazla abone, YouTube'da üç milyardan fazla görüntüleme, TikTok'ta üç milyon takipçi ve kullanıcılar tarafından oluşturulan 500.000'den fazla TikTok and Instagram reels biriktirdi. Ayrıca, Forbes tarafından 2015 Dünyanın En Çok Kazanan YouTube Yıldızları listesinde 4. sıraya yerleştirildi ve beşinci stüdyo albümü Artemis, Dance/Elektronik Albüm Tablosunda 1 numaradan giriş yaptı. Stirling, turnelerinde 800.000'den fazla kişiye performans sergiledi ve Evanescence ile ortak gerçekleşen turnesi, Live Nation'ın 2018'in en çok satan amfitiyatro turlarından biri seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!