İzmir Efes Pamucak'ta dev festival

Güncelleme Tarihi:

İzmir Efes Pamucakta dev festival
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2023 11:18

Deniz, kum, güneş, müzik! Beş gün boyunca 10’dan fazla müzik türünü bir araya getirerek katılımcılarına eşsiz bir müzik festivali deneyimi yaşatacak +1 Sunar: What a Fest, 19-23 Temmuz’da İzmir Efes Pamucak Sahili’nde!

Haberin Devamı

Rock müzikten rap'e, alternatif pop'tan synth-pop’a kadar birçok müzik türünden sanatçıyı birleştiren +1 Sunar: What a Fest, 19-23 Temmuz’da İzmir Efes Pamucak Sahili’nde çeşitli yerli - yabancı konserler ve etkinlikler ile yaklaşık 25 bin katılımcıya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Alternatif müziğin sevilen isimlerinden Yüzyüzeyken Konuşuruz, Dolu Kadehi Ters Tut, Lalalar, Adamlar ve Madrigal; Türkçe Rock denince akla ilk gelen gruplardan Duman ve Manga, Anadolu Rock müziğin Türkiye'deki en iyi temsilcilerinden Hayko Cepkin; Better Call Saul dizi müziğini yapan İsrailli grup Lola Marsh; Elektronik müziğe yaptığı ince dokunuşlarla, ilham aldığı anları harmanlayan genç Fransız şarkıcı, söz yazarı ve prodüktör Kazy Lambist; Synth-Pop’u elektronik sesler ve dans ritimleriyle buluşturan Nova Norda; Rap müziğin nabzını tutan Sagopa Kajmer, Motive, Mode XL ve Ozbi gibi birçok ismin olduğu +1 Sunar: What a Fest bu yaza da damga vurmaya geliyor!

 

 

Haberin Devamı

İzmir Efes Pamucakta dev festival

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!