Foça'da beş gün sürecek dev festival

Güncelleme Tarihi:

Foçada beş gün sürecek dev festival
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2023 12:28

13-17 Eylül’de İzmir Foça Acar Camping’de düzenlecek +1 Sunar: 'What a Fest Foça', aralarından Duman ve Mor ve Ötesi, Hayko Cepkin, Büyük Ev Ablukada, Can Bonomo, Adamlar, Jakuzi, Kalben ve Gazapizm'in de olduğu yaklaşık 20 grubu ağırlayacak.

Haberin Devamı

Deniz, kum, güneş, müzik! Beş gün boyunca çeşitli aktiviteler ve 20'ye yakın müzik grubuyla katılımcılarına dolu dolu bir müzik festivali deneyimi yaşatacak +1 Sunar: What a Fest Foça, 13-17 Eylül’de İzmir Foça Acar Camping’de!

What a Fest Foça'da, Türkçe rock denince 7’den 70’e herkesin aklına ilk gelen gruplardan Duman ve Mor ve Ötesi; benzersiz sahne şovlarıyla katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatan Anadolu rock müziğin en başarılı isimlerinden Hayko Cepkin; alternatif rock müziğin sevilen isimlerinden Büyük Ev Ablukada, Can Bonomo, Fatma Turgut, Adamlar, Jakuzi, Kalben; rap müziğin Türkiye’deki en başarılı temsilcilerinden Gazapizm, Uzı ve Motive gibi kendi alanında özgün 20 grup ve müzisyeni ağırlayacak.

Foçada beş gün sürecek dev festival

Rock müzikten rap'e, alternatif pop’tan synth-pop’a kadar birçok müzik türünden sanatçıyı birleştiren +1 Sunar: What a Fest Foça, 13-17 Eylül’de çeşitli konserler ve etkinlikler ile yaklaşık 80.000 katılımcıya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

What a Fest’in ikincisi 19-23 Temmuz’da 25 sanatçı ve 100.000 katılımcıyla İzmir Selçuk'ta gerçekleştirilmiş, bu yazın en dikkat çeken festivallerinden biri olarak hafızalarda yer etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!