En sevilen Fransız soprano Emma Shapplin yeniden İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

En sevilen Fransız soprano Emma Shapplin yeniden İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2024 14:02

Dünyanın en çok sevilen Fransız sopranosu Emma Shapplin, 19 Şubat’ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşuyor! Konserin biletleri Bubilet'te satışta.

Haberin Devamı

 

 

Dünyaca ünlü soprano Emma Shapplin'in büyülü eşsiz sesi ve dokunaklı performansıyla geçireceğiniz bu unutulmaz akşamı sakın kaçırmayın!

Bwo Entertainment ve Dolmabahçe AŞ iş birliği ile organize edilen konserde izleyiciler Emma Shapplin'in muazzam performansıyla kendilerini enfes bir müzikal bir yolculuğun içinde bulacaklar. Biletler bubilet.com.tr'de satışta! 

Emma Shapplin, kariyeri boyunca dünya çapında büyük bir hayran kitlesine ulaşmış bir sanatçı olarak biliniyor. Eklektik müzik tarzı ve benzersiz vokal yeteneğiyle tanınan Shapplin, klasik müziği modern elementlerle birleştirerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyorken, kendine özgü vokal tarzıyla klasik müzik, pop ve gotik unsurları birleştirerek dinleyicilere eşsiz bir müzik ziyafeti sunuyor. 

"Carmine Meo" albümüyle uluslararası çıkış yapan Shapplin, duygusal derinliği ve sanatsal vizyonuyla müzik dünyasında iz bırakmış bir sanatçıdır. 

Shapplin'in sahnedeki karizması ve enerjisi, izleyicileri müziğin büyülü dünyasına çekerken, onun büyüleyici sahne enerjisiyle tanışmak için 19 Şubat'ta Zorlu PSM'deki konserini kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!