Efsanevi ‘Notre Dame de Paris’ müzikali yeniden Zorlu PSM’de!

Güncelleme Tarihi:

Efsanevi ‘Notre Dame de Paris’ müzikali yeniden Zorlu PSM’de
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2022 11:46

Başarılı kadrosu, muazzam koreografileri ve sahne tasarımı ile ‘Notre Dame de Paris’ müzikali, orijinal dili Fransızca olarak 5-23 Mayıs 2023 tarihleri arasında yeniden Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircisiyle buluşacak.

Haberin Devamı

Sayısız ödüle layık görülen başarılı kadrosu, muazzam koreografileri ve sahne tasarımı ile ‘Notre Dame de Paris’ müzikali, orijinal dili Fransızca olarak 5-23 Mayıs 2023 tarihleri arasında yeniden Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircisiyle buluşacak. ‘Notre-Dame de Paris’ müzikali, Zorlu PSM’de izleyicilerine 15 gün boyunca 21 performans sergileyecek.
Victor Hugo’nun ölümsüz aşk hikâyesi ‘Notre Dame’ın Kamburu’ndan uyarlanan ‘Notre Dame de Paris’ müzikalinin yolculuğu, 24 yıl önce Palais des Congres Paris’de başladı. Guinness Rekorlar Kitabı’na ‘ilk yılında en çok izleyiciye ulaşan müzikal’ olarak giren ‘Notre Damme...’, 24 ülkede 5 binden fazla sahnelendi, çok sayıda ödül aldı. ‘Notre Dame de Paris’, geçen sezonlarda da Zorlu PSM’de izleyicilerle buluşmuş, büyük ilgi görmüş ve beğeni toplamıştı. Biletlere passo.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!