Doğa ve müzik tutkunlarını mutlu edecek festival: WOLFEST’23

Güncelleme Tarihi:

Doğa ve müzik tutkunlarını mutlu edecek festival: WOLFEST’23
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2023 15:57

Türkiye’nin ilk uluslararası outdoor, kamp, spor ve müzik festivali WOLFEST, doğa ve spor tutkunlarıyla ikinci buluşmasına hazırlanıyor. Düzenlendiği ilk yıl yoğun ilgi gören etkinlik bu sene 9-11 Haziran tarihlerinde İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Jack Wolfskin’in isim sponsorluğunda, bu sene ikincisi gerçekleştirilecek WOLFEST’23; doğa, spor ve müzik tutkunlarını bir araya getirmeyi hedefliyor. 9-11 Haziran tarihlerinde İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanı’nda; VAULT, Garanti BBVA Bonus, Laboratuar ve Medya Barter sponsorluğunda hayata geçirilecek etkinliğin erken satış biletleri şimdi katılımcılarla buluşuyor.
Doğa, spor ve müzik tutkunu bir topluluğu ağırlamayı hedefleyen festival hem iyi müzik dinleme hem Kemerburgaz Kent Ormanı’nın doğasında outdoor sporlarını deneyimleme hem de kamp tatili yapma fırsatı sunuyor. Festival Mars Athletic Club’ın spor sponsorluğu kapsamında sunulan spor etkinlikleri, iyi yaşam deneyimleri, farkındalık çalışmaları, beslenme atölyeleri, söyleşiler gibi etkinlikleri barındırıyor. Etkinlikler arasında doğa yürüyüşü, bisiklet, koşu, yoga, pilates, zumba ve kampçılık öne çıkıyor. Doğa sevgisi, çevre bilinci ve sürdürülebilirliği merkezine alan WOLFEST’23 çocukları da ihmal etmiyor.

Haberin Devamı

Doğa ve müzik tutkunlarını mutlu edecek festival: WOLFEST’23

BEDÜK, CAN BONOMO, EMİR YARGIN…
WOLFEST’23 katılımcılarına ormanın, göl manzarasının, bisiklet rotalarının, yürüyüş parkurlarının ortasındaki kamp alanında; çadır, karavan ve glamping konaklama alternatifleri sunuyor. Etkinliğin sahnesindeyse Bedük, Can Bonomo, Deniz Sipahi, Emir Yargın, Evdeki Saat, Ezgi Yelen, Furkan Kozanlı ve Selin Sümbültepe yer alıyor. Katılımcılar ayrıca İlayda Aydoğar’ın da aralarında bulunduğu önde gelen DJ performansları ile kendilerini müziğin ritmine bırakabilecek.

Festivalin günlük ve kombine erken dönem biletleri www.passo.com.tr, Mobilet ve SPX mağazaları üzerinden satışta.

WOLFEST’23 Sahne Takvimi

9 Haziran Cuma: Can Bonomo, Evdeki Saat, Deniz Sipahi, DJ İlayda Aydoğar

10 Haziran Cumartesi: Bedük, Emir Yargın, Ezgi Yelen, Selin Sümbültepe, Furkan Kozanlı

 

BAKMADAN GEÇME!