D-Marin Turgutreis'te müzik ve oyun zamanı

Güncelleme Tarihi:

D-Marin Turgutreiste müzik ve oyun zamanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2023 13:40

Maximiles Black Turgutreis Arena etkinlikleri Büyük Ev Ablukada konseri ve tiyatro oyunu Dirmit ile devam ediyor.

Haberin Devamı

Bodrum Yarımadası’nın geniş konser alanı D-Marin Turgutreis içinde özel bir bölümde konumlandırılan Maximiles Black Turgutreis Arena etkinlikleri konser ve oyunla devam ediyor. Musicarium, Kutu Film, DasDas ve Atış Entertainment iş birliğiyle ve Maximiles Black ana sponsorluğunda hayata geçirilen Maximiles Black Turgutreis Arena’da 3 Ağustos Perşembe akşamı Büyük Ev Ablukada, 4 Ağustos Cuma akşamı ise 'Sevgili Arsız Ölüm/Dirmit' sahne alacak.
Son yılların en çok konuşulan tek kişilik oyunlarından olan 'Dirmit', Tiyatro Hemhâl tarafından, Latife Tekin'in 'Sevgili Arsız Ölüm' adlı romanından uyarlandı. Nezaket Erden'in etkileyici bir performansla anlattığı hikâye, köyden kente göç etmiş kalabalık bir ailenin içinde var olmaya, büyümeye çalışan bir genç kızın dünyaya bakışı üzerine kurulu.
Maximiles Black Turgutreis Arena, geniş ve ferah alanı, yeme-içme alternatifleri ve otopark olanakları ile yaz boyunca eğlence ve  sanata ev sahipliği yapacak. Etkinliklerin biletleri, sadece Mobilet'te satışta olacak ve İş Bankası kredi kartı sahiplerine özel ayrıcalıklarla sunulacak. 

 

BAKMADAN GEÇME!