Cocktail Festival’i Erşahin ve Elderbrook kapatacak

Güncelleme Tarihi:

Cocktail Festival’i Erşahin ve Elderbrook kapatacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2023 12:03

5-6 Ağustos tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilecek İstanbul Cocktail Festival’in kapanışını İlhan Erşahin & Kaan Düzarat ile İngiliz müzisyen Elderbrook yapacak.

Haberin Devamı

Yaratıcı görünümleri, birbirinden farklı sunumları ile yeme içme dünyasının yıldızı kokteyllerin, yıllar içerisinde büyüyen ve gelişen Türkiye’deki ilk ve tek festivali İstanbul Cocktail Festival için geri sayım başladı. Festivalin ilk günü Mert Demir, KÖFN canlı performanslarıyla sahnede yerini alırken, Türkiye’nin önde gelen iki müzik adamı İlhan Erşahin ve Kaan Düzarat ise aynı sahneyi paylaşacaklar. İkinci gün ise Deniz Sipahi ve Emir Taha sahnenin açılışını yaparken, festivalin kapanışını İngiliz müzisyen şarkıcı ve söz yazarı Elderbrook yapacak.

5-6 Ağustos’ta festivallerin vazgeçilmez adresi KüçükÇiftlik Park’ta bu yıl altıncı kez Wonder Wheel ve URU organizasyonu, Aperitif Time, La Roche Posay, Milagron, Obsesso, The Single Circle, Tanq Yourself, Urban Care, We Are The Walkers, World Class, Yves Saint Laurent ve Yüzdeyüz Müzik katkıları ile gerçekleşecek festivalin biletleri Biletix, Biletino ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Haberin Devamı

Popüler kokteyl duraklarının en sevilen sunumları, uzman miksolojistler ve gurmelerden atölyeler, her damak tadına hitap edecek yemek alanı, özgün butiklerin tasarım ürünleri, gün boyu sürecek aktiviteler ve oyunlar ile renklenecek. 5-6 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek olan İstanbul Cocktail Festival’da bu sene de canlı performanslarıyla birbirinden değerli isimler sahnede olacak.Son dönem sektörün en popüler genç isimlerinden İngiliz müzisyen şarkıcı ve söz yazarı Elderbrook, Türk caz müziğin en popüler ismi İlhan Erşahin ve teknoyu discoya, cazı folkla yaklaştıran setleri ve özellikle 70’lerin parçalarına getirdiği yorumlarla dikkatleri üzerine çeken Kaan Düzarat, “Bi’ Tek Ben Anlarım” isimli şarkıyla büyük çıkış yapan ikili KÖFN, yerli müziğin dikkat çeken yapımcılarından Mert Demir, R&B, trap elementleriyle Anadolu motiflerini yoğurduğu ses paletiyle dikkat çeken Emir Taha, Türkçe ve İngilizce sözleri harmanlayarak kendi bestelerine yansıtmayı başaran Selin ve pop, rock ve alternatif parçalarından oluşan repertuarı ile dikkat çeken müzik dünyasının genç isimlerinden olan Deniz Sipahi bu yılki festival sahnesine konuk olacaklar. Ayrıca, disco, house, funk müzik seçkileri ile Umutcan Genç, Mertkan Akd ve Eylül Su festival kapsamında sahnede yerini alacak.

Haberin Devamı

PERFORMANS PROGRAMI:
5 AĞUSTOS CUMARTESİ
KAPI AÇILIŞ: 14:00
UMUTCAN GENÇ 16:15 – 18:15
SELİN 18:15 – 19:15
MERT DEMİR 19:45 – 20:45
KÖFN 21:15 – 22:30
İLHAN ERŞAHİN & KAAN DÜZARAT 23:00-00:00

6 AĞUSTOS PAZAR
KAPI AÇILIŞ: 14:00
EYLÜL SU 14:00 - 15:00
MERTKAN AKD 17:15 - 18:45
DENİZ SİPAHİ 19:15 – 20:30
EMİR TAHA 21:00 – 22:00
ELDERBROOK 22:30 – 23:45

ELDERBROOK (LIVE)
Yaşayan bir efsane, birden fazla enstrüman çalabilen, duygusal müzikler yaratma konusunda içgüdüsel bir yeteneğe sahip yapımcı, şarkıcı ve söz yazarı Elderbrook, canlı performansı ile 6 Ağustos Pazar akşamı sahnede olacak. Profesyonel olarak Elderbrook olarak bilinen Alexander Kotz, bir İngiliz müzisyen, söz yazarı ve yapımcıdır. Müzisyenlik kariyeri, 2015 yılında, Alman ikili Andhim tarafından remixlenen ve Mixmag’in 2015’in en iyi şarkılarından biri haline gelen “How Many Times” şarkısını içeren ilk EP’sini yayınlamasıyla başladı.

Haberin Devamı

İLHAN ERŞAHİN & KAAN DÜZARAT

Cocktail Festival’i Erşahin ve Elderbrook kapatacak

Türkiye’nin önde gelen iki müzik adamı İlhan Erşahin ve Kaan Düzarat aynı sahneyi paylaşacak. Saksafon enstrümantalisti, besteci ve festival küratörü İlhan Erşahin ile Detroit teknoyu disco’ya, cazı folkla yaklaştıran setleri ve özellikle 70’lerin parçalarına getirdiği yorumlarla dikkatleri üzerine çeken Kaan Düzarat, 5 Ağustos Cumartesi günü Cocktail Festivali kapsamında KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak.

KÖFN
2018 yılında Salman Tin ve Bilge Kağan Etil tarafından kurulan KÖFN, elektronik-dans türündeki müzikleriyle kısa sürede büyük bir başarı elde etti. 2022 yılında “Bi’ Tek Ben Anlarım” isimli şarkıyı piyasaya süren ekip, elektro pop ve dünya müziğinden beslenerek zamana uygun Türk pop müziği üreterek yerini sağlamlaştırdı. Geçtiğimiz günlerde ‘Popstar’ albümlerini yayınlayan ikili, 5 Ağustos Cumartesi gecesi sahne alacak. 

Haberin Devamı

MERT DEMİR
Pop, R&B ve arabesk gibi çeşitli müzik türlerini harmanlayarak oluşturduğu özgün tarzıyla kısa süre içerisinde lokal sahnenin dikkat çeken isimlerinden biri olan Mert Demir, Mabel Matiz ile seslendirdiği ‘Antidepresan’ ile geçtiğimiz yıla damgasını vurdu. Genç şarkıcı 5 Ağustos Cumartesi günü festival sahnesinde olacak.

EMİR TAHA
Türkçe psikedelia ve Güney Londra’nın renklerini; alternatif R&B, leftfield electronica ve içinde büyüdüğü kültürün sesleriyle birleştiren Emir Taha; 6 Ağustos Pazar günü festivalin konuğu olacak. Hayatının ilk 18 yılını Türkiye’de geçiren müzisyen, genç yaşta müzik prodüksiyonuna merak saldı. Kendi kendine prodüksiyon yapmayı öğrendikten sonra sevdiği parçaları özgün stiliyle seslendirerek internette paylaşmaya başladı.  Üniversite için taşındığı Londra’da müzikal üretimlerine devam eden Emir Taha, buradaki açık mikrofon performanslarıyla ismini duyurmaya devam etti. Hayatına Güney Londra’da devam eden sanatçı; ev arkadaşları Jay Moon ve Pablo Bowman ile beraber müzik yapıyor, Detonate (Sia, Diplo, Labrinth), Felix Joseph (Pa Salieu, Mahalia) ve Al Shux (SZA) başta olmak üzere saygın prodüktörler ile çalışarak üretmeye, hayran kitlesini büyütmeye devam ediyor. 

Haberin Devamı

SELİN
Müzikle büyüyen ve yıllardır kendi bestelerini yapan, Türkçe ve İngilizce sözleri harmanlayarak şarkılarına başarılı bir şekilde yansıtan son günlerin en popüler kadın sanatçılarından Selin, 5 Ağustos Cumartesi festivalde yerini alacak. 

DENİZ SİPAHİ
Müzik dünyasının genç isimlerinden olan Deniz Sipahi pop, rock ve alternatif parçalarından oluşan repertuarıyla 6 Ağustos Pazar akşamı festivalde sahne alacak. Kısa sürede büyük bir başarı yakalayan dizi jenerikleri ve reklam müzikleri denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Sipahi ilk şarkısı “Karaborsa”dan sonra, “Özgürlüğüm Senin” teklisiyle başarılı yükselişine devam etti. Rafet El Roman’la meşhur olan “Leyla” şarkısını yeniden yorumlayan Deniz Sipahi, Mayıs 2022’de son teklisi “Yeni Sonum”u Deeperise iş birliği ile dinleyicilerinin beğenisine sundu.

 

BAKMADAN GEÇME!