Bursa Kitap Fuarı'ndan yeni rekor

Güncelleme Tarihi:

Bursa Kitap Fuarından yeni rekor
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2019 12:29

Tüyap tarafından düzenlenen 17. Bursa Kitap Fuarı, dün akşam yeni ziyaretçi rekoruyla sona erdi. Fuarı, geçtiğimiz yıla oranla %18,7 artışla 324 bin kitapsever ziyaret etti.

Haberin Devamı

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi desteği ile düzenlenen 17. Bursa Kitap Fuarı, 17 Mart Pazar akşamı ziyaretçi rekoruyla sona erdi. Fuarı, geçtiğimiz yıla oranla %18,7 artışla 324 bin kitapsever ziyaret etti.
Bursa Kitap Fuarı’nı okullarıyla birlikte ziyaret eden öğrenci sayısı da rekor kırarak 90.480’e ulaştı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yetişkin kitapseverlerin fuara ilgisi özellikle ikinci hafta sonunda yoğunlaştı.

Bu yıl 365 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen 17. Bursa Kitap Fuarı, 90 kültür etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dokuz gün boyunca düzenlenen etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!