Kipa 23. yaşını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Kipa 23. yaşını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 15:05

TÜRKİYE'nin önde gelen perakende zinciri Kipa, 23. yaşını kutlarken, birlikte büyüdüğü müşterilerine kampanyalar, promosyonlar ve renkli etkinlikler hediye ediyor.

Haberin Devamı

İzmir'de, 1992 yılında kurulan perakende zinciri Kipa (Kitle Pazarlama A.Ş.), 23. yaş gününü kutluyor. Kutlamalar çerçevesinde, CEO Bill O'Neill Kipa çalışanlarına kendi eliyle pasta ikram ederek, 23 yıllık müşteri sadakatini yaratmadaki katkılarından dolayı teşekkür etti.
100 yerli girişimcinin ortak hayaliyle hayata geçen Kipa'nın müşterilerine ilk doğum günü sürprizi, marka ile yaşıt olan ve 23 yıldır en sevilen kampanyalar arasında yer alan "1 TL Kampanyası" olacak. Genişletilmiş içeriği ve yaş gününe özel fırsatlarıyla müşterilere sunulacak olan kampanya, aile bütçelerini rahatlatacak. Kipa mağazalarında 20 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapanlar ise her gün farklı bir ürünü indirimli alma şansını yakalayacak.

EĞLENCE VE ALIŞVERİŞ

Yaş günü kutlamalarında müzik, dans ve eğlence ile Kipa'nın lezzetleri de unutulmuyor. Kipa'nın kurulduğu 1990'lı yılları simgeleyen popüler bando grupları, kutlamalar çerçevesinde İzmir'i köşe bucak dolaşarak keyifli anlar yaşatacak. Etkinliklerde eğlencenin tadını en çok çocuklar çıkartacak. Minik müşteriler bir ay boyunca her cumartesi günü müzik ve palyaço gösterilerinin gerçekleştirileceği partilerde ağırlanacak. Bu partilere Kipa'nın ikramı olan leziz pastalar da ayrı bir tat katacak.

Haberin Devamı

"GELECEĞE GÜVENLE BAKIYORUZ"

Kipa CEO'su O'Neill, yaş günü mesajında, "Kipa, Türkiye'de modern perakende deneyimini başlatan ve ilk günden bu yana müşterileri keyifli alışveriş deneyimiyle buluşturmayı önceliği haline getirmiş bir marka. Perakende gibi dinamik bir sektörde, böyle uzun soluklu bir başarı yakalamanın ne kadar güç olduğunun bilincindeyiz. 23. yaşımızı kutlarken geçmişten günümüze İzmir'i, Ege'yi ve Türkiye'yi perakende alanında pek çok yenilikle buluşturan Kipa'nın geleceğine güvenle bakmaya devam ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!