Survivor'da büyük ödülün ilk turunu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin detayları

Güncelleme Tarihi:

Survivorda büyük ödülün ilk turunu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadelenin detayları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 23:46

Survivor'da bu akşam ekranlara gelen büyük ödül oyunu heyecanında izleyiciler adeta nefes kesen dakikalar yaşadı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam büyük ödül olan araba için adeta kıran kırana mücadele verdiler. 2 tur şeklinde oynanan büyük ödül oyununda arabayı iki takım yarışmacıları da çok istiyordu. Berna yarışma esnasında yer yer sinir krizleri geçirdi. Peki, survivor'da büyük ödül oyununun ilk turunu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadeleden detaylar.

Haberin Devamı

Survivor 2017'nin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde izleyiciler adeta ekran başına kilitlendi. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken oyunların kalitesi de git gide artıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam oynadıkları ödül oyununda muhteşem bir ödül anahtarı için yarıştılar. Acun Ilıcalı tarafından adaya kadar getirilen arabalar kazanan takımın hepsine verilecekti. Oyunu kazanan takımdan her bir birey araba sahibi olacaktı. Büyük ödül oyununun ilk round'u bu akşam oynanan oyunla sona erdi. Peki, survivor'da büyük ödül oyununun ilk turunu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadeleden detaylar.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam yayınlanan ödül oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı müthiş bir ödül için karşılaştılar. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığı an da iki takım yarışmacıları da adeta kendinden geçti. Ünlüler ve gönüllüler takımı 2 etaplı olarak oynanacak ödül oyununun ilk etabını bu akşam oynadı. Ödülü kazanan takımın her bir bireyine araba verilecekti. Nefes kesen oyunun ilk etabı bugün oynandı ve ünlüler takımı 10-7 kazanarak ödülü bir adım yaklaştılar. Yarın oynanacak oyunda ise arabayı kazanan takım belli olacak. Ya gönüllüler takımı oyununu 1-1'e getirip final etabına çıkacak ya da arabaya veda edecek.

Haberin Devamı

Survivorda büyük ödülün ilk turunu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadelenin detayları

Survivor'da Ödül araba olunca sinirlerde geriliyor. İlhan Mansız ve Serhat Akın'ın ciddi şekilde tartıştığı görülürken, araya Sema girse iki ismi ayırmak oldukça zor gözüküyor. Serhat ve İlhan Survivor'ın ilk günlerinden beri yakın arkadaş olarak bu noktaya kadar gelmiş, hemen hemen hiç tartışmadan uzun zaman geçirmişlerdi.

Haberin Devamı

Uzun zamandır İlhan Mansız'ın Furkan, Sema ve Serhat üçlüsü ile birlikte zaman geçirmemesi izleyenlerin dikkatini çekmiş fakat İlhan Mansız adada daha çok yalnız vakit geçirmeyi tercih etmişti

İlhan, Serhat kavgasının ardından ise neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Serhat'ın, İlhan'a 'akıllı ol, bana karşı sesini indir' demesinden sonra sinirleri gerilen İlhan, Serhat'ın üzerine yürüyor. Bu anlarda kavga çıkmaması için araya giren Sema ise iki ismi sakinleştirmeye çalışıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!