MasterChef Türkiye'nin sunucu ve jüri üyeleri kimler?

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Türkiyenin sunucu ve jüri üyeleri kimler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2018 23:01

Dünya mutfağına yeni şefler kazandıran MasterChef yarışması Eylül ayından itibaren Türkiye'de yayınlanmaya başlayacak. MasterChef Türkiye'nin ekranlara gelmesine kısa bir süre kala, yarışmanın sunucusu ve jüri üyeleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen çok sayıda televizyon izleyicisi, merak ettikleri detayları internette araştırıyor. Peki, Masterchef Türkiye'nin sunucu ve jüri üyeleri kimler?

Haberin Devamı

Türkiye'nin MasterChef'i olmak için kıyasıya bir rekabetin yaşanacağı Masterchef Türkiye'nin ekranlara gelmesine çok kısa bir süre kaldı. MasterChef Türkiye'nin sunucu ve jüri üyelerinin kimler olduğu da merak konusu oldu. İşte, MasterChef Türkiye'nin sunucu, jüri üyeleri ve yarışmaya dair diğer detaylar...

14 MasterChef adayının kıyasıya rekabet edeceği programda profesyonel şefler; Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu yer alacak. Bu üç isim programda hem jüri üyesi hem de sunucu olarak görev alacak.

Dünyada birçok televizyon kanalında prime time kuşağında yayınlanan ve iyi reyting alan yemek programı MasterChef'in kadrosunda 14 yarışmacı yer alacak. Milliyet'ten Ali Eyüpoğlu'nun haberine göre; Eylül’de başlayacak yarışma, cumartesi ve pazar akşamları ekrana gelecek. Yapımcılığını, TV8’in gündüz kuşağında yayınlanan ‘Gerçeğin Peşinde’, ‘Yemekteyiz’ ve ‘Survivor Panorama’ gibi birçok programı çeken Bloom Medya ve Uygar Ataş üstlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!