Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 18. bölüm bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı 18. bölüm bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2019 15:36

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek'in rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova'nın 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Fekeli Ali'nin mezarlıkta ağladığı sahneler, izleyenlerin dikkatlerinden kaçmadı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm fragmanında neler var?

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova'nın 31 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümüne kısa bir süre kala, yeni bölümden ilk fragman diziseverlerle paylaşıldı. Fragmanda Yılmaz ve Demir arasındaki mücadelenin daha da yoğunlaşacağının sinyalleri verildi. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm fragmanı...

Ekranlara geldiği ilk günden bu yana ilgiyle izlenen Zamanlar Çukurova, ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesini konu alıyor. Sevilen dizinin bu haftaki bölümü yine heyecan dolu olacak.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Bir Zamanlar Çukurova'nın geçtiğimiz hafta ekranlara gelen son bölümünde; Çukurova'da uykular kaçıyor! Hünkar ile Fekeli, olaylı gecenin ardından, yıllar sonra ilk defa karşılıklı konuşacak. Hakikate ve adalete bir kez olsun sırtını dönmeyen Fekeli, söyledikleri ve söylemedikleri ile Hünkar'ı soru işaretlerine boğacak. Devlet hastanesine yeni atanan Müjgan Doktor, Çukurova'da esen rüzgarların yönünü değiştirecek! Alzheimer hastalığı sebebiyle neredeyse tüm geçmişini unutan Haminne'nin zihninde çakan şimşekler ne diyecek? Sanayi Odası Başkanlığı'nı Demir'e kaptıran Yılmaz'ın yeni planları yenilgiyi zafere dönüştürebilecek mi?

 

 

BAKMADAN GEÇME!