Sultanahmet'teki patlamaya sosyal medyadan tepki yağdı!

Güncelleme Tarihi:

Sultanahmetteki patlamaya sosyal medyadan tepki yağdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 13:38

İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda saat 10:20 sıralarında meydana gelen patlama sosyal medyanın da gündemine oturdu. İlk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğü 15 kişinin de yaralandığı patlama sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki gördü.

Haberin Devamı

Bu sabah saat 10:20 sıralarında İstanbul Sultanahmet Meydanı'ndaki patlama sonrası gündeme damgasını vurdu. Dünya medyasının yakından ilgilendiği patlamayla ilgili sosyal medya sitelerindeki kullanıcılarda kendi hesaplarından tepki gösterdi.

#sultanahmet hashtag'iyle Twitter'dan ünlülerin paylaştığı bazı mesajlar şöyle;

Ünlü Astrolog Zeynep Turan, kendi hesabından yaptığı paylaşımda ''Masum insanları hedef alan terörün her türlüsünü lanetliyoruz'' mesajı paylaştı.

Şarkıcı Ferhat Göçer, ''Yine acı yine kan'' ile paylaşan tweet'iyle saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dilediğini belirtti.

Ayşegül Aldinç: Terörü destekleyen zihniyet lanetlerin en büyüğünde boğulsun. Yetmedi yetemedi Hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına sabırlar diliyorum #Sultanahmet

Haberin Devamı

Nurgül Yeşilçay: Bu son dakika haberlerinin hiç bitmediği bi dünya burası! Şimdi de İstanbul’un göbeğinde. Ölmüşlere rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim

Özge Ulusoy: Sosyal medyada kınasak ne olur profili karartsak ne olur, hep aynı… Böyle acı şeylerde tekrara düşmek kahredici.

#sultanahmet hashtag'iyler yapılan diğer paylaşımlar şöyle;

Sultanahmetteki patlamaya sosyal medyadan tepki yağdı

BAKMADAN GEÇME!