Merkür 19 Mayıs’ta İkizler burcunda geri gidiyor | Merkür retrosu 2015

Güncelleme Tarihi:

Merkür 19 Mayıs’ta İkizler burcunda geri gidiyor | Merkür retrosu 2015
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2015 11:17

Astroloji’de iletişimi ve iletişim araçlarını yöneten gezegen Merkür, bugün geri gidecek. Bu Merkür retrosu kendi yönetici burcunda gerçekleşeceğinden iletişim, yazışma ve eğitim konularında aksaklıklara neden olacak.

Haberin Devamı

Etkisini 17 Mayıs tarihinden itibaren hissettiren Merkür retrosu bugün başlıyor. 11 Haziran’a kadar sürecek geri hareket, bu tarihten sonra 4-5 gün daha etkisini hissettirmeye devam edecek. Gökyüzünün konumu geçmişle ilgili konuları, aile ile ilişkileri ve yurtdışı seyahatlerini ön plana çıkartıyor. Bu dönemde medya ile ilgili yeni girişimlerden, sözleşme imzalamaktan ve yeni projeler başlatmaktan uzak durmakta fayda var. Merkür gerilemesinin burçlara olan etkilerini sizler için yorumladık. Yorumları okurken yükselen burcunuza da göz atmayı unutmayın.


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Merkür gerilemesi Koç’ların 3. evini etkileyecek. Bu süreçte ailenizle ilgili iletişim aksaklıkları yaşamanız söz konusu olabilir. Karşı cins tarafından da yanlış anlaşılabilirsiniz. Ani seyahatlere çıkabilir, çıktığınız seyahatlerde konaklama ve yolculuğunuzla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Kaybolan bavullara dikkat!

Haberin Devamı

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Merkür, ikinci yani para evinizi etkileyecek. Bu dönemde ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta güçlük çekebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol edemeyeceksiniz. Hesapta olmayan masraflar canınızı sıkabilir. Retro bitiş tarihine kadar alışverişlerinizde dikkatli olun. Elektronik aletlerle ilgili konulara dikkat!

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Merkür retrosu 1. evinizde etkili olacak. Dış görünüşünüz ve imajınızla ilgili konularda etkili olacak retro hareket dikkatinizi dağıtacak ve kendinizi dış dünyaya ifade etmekte zorlanacaksınız. Merkür sizin burcunuzda geri gideceğinden, yazılı ve sözlü iletişim konularında her zamankinden daha dikkatli olmanızda fayda var. Kaybolan mail’lere ve yanlışlıkla silinen dosyalara dikkat!

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Merkür retrosu 12. evinizi yani iç dünyanızı etkileyecek. Retro sürecinde kabuğunuza çekilebilir ve geçmişle ilgili konular sizi derin düşüncelere sevk edebilir. Geçmişte tanıdığınız ve yeniden karşınıza çıkacak kişiler kafanızı karıştırabilir, yanlış kararlar almanıza sebep olabilir. Yarım kalmış aşklara dikkat!

Merkür 19 Mayıs’ta İkizler burcunda geri gidiyor | Merkür retrosu 2015


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Merkür retrosu 11. Evinizi yani ortaklıklar alanınızı etkiliyor. Beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizi etkileyecek Merkür retrosu döneminde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeli ve olası fikir ayrılıklarını hoşgörü ile çözmeye çalışmalısınız. Elektronik aletleriniz arızalanabileceğinden bilgileri yedeklemekte fayda var. Yanlış anlaşılmalara dikkat!

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Merkür retrosu 10. Evinizde yani kariyer alanınızı etkileyecek. Ekip arkadaşlarınız ve üstlerinizle anlaşmanız zorlaşacak ve kendinizi onlara ifade etmekte zorlanacaksınız. Bu dönemde yarım kalmış projelere geri dönmek ve tamamlamak harika sonuç verecektir. Kariyerle ilgili kararlara dikkat!

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Merkür retrosu 9. Evinizi, yurtdışı ve eğitim konularınızı etkiliyor. Retro dönemde eğitim ve hukuk alanında evraklarınızda oluşabilecek aksaklıklara dikkat etmelisiniz. Geçmişle ilgili konular gündeminize gelirken, miras, kira geliri, başkalarından gelen paralarla ilgili konularda değişiklikler oluşabilir. Bankacılık işlemlerine dikkat!

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Haberin Devamı

Merkür retrosu 8. Evinizde, ortak paralar, doğum ve yenilik alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde uzun zamandır haber alamadığınız kişilerle yeniden iletişime geçebilirsiniz. Uzak akrabalarınızın sağlık sorunlarından haberdar olabilirsiniz. İş arayanlar eski işlerine geri dönme şansıyla karşılaşabilir. Önünüze çıkacak tüm fırsatlara dikkat!

Merkür 19 Mayıs’ta İkizler burcunda geri gidiyor | Merkür retrosu 2015


YAY VE YÜKSELEN YAY

Merkür 7. Evinizde yani ikili ilişkiler evinizde gerileyecek. Retro döneminde partnerinizle aranızda çıkacak anlaşmazlıklar gündeminize oturabilir. Ufak kıskançlıkları ya da yanlış anlaşılmaları gereksiz yere uzatmamaya dikkat edin. Merkür retrosu eski aşklarınızı yeniden karşınıza çıkartarak kafanızı karıştırabilir. Sağlığa ve boğaz bölgesine dikkat!

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Merkür retrosu 6. Evinizi yani günlük rutin işlerinizi etkileyecek. Merkür retrosu sizi hızlandıracak ve çok yoğun bir iş temposuna girmenize neden olacak. Artan tempo ile birlikte yaşayacağınız stres bedeninize olumsuz yansıyabilir ve bu dönemde hastalıklara daha açık bir duruma gelebilirsiniz. Yeni sorumluluklar sizleri bekliyor. Aşkta ani gelişmelere dikkat!

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Merkür 5. yani aşk ve sanat evinizde geri gidiyor. Bu dönemde sevgilinizle ilgili konuları gereksiz bir şekilde büyütebilirsiniz. Retro tarihlerde ilişkinizle ilgili ani kararlar almaktan kaçının. Çocukları olanlar retro sürecinde karar almaktan kaçınmalı… Eski aşklara dikkat!

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Merkür retrosu 4. Evinizi yani ev ve aile ile ilgili konuları etkiliyor. Evinizde yarım bıraktığınız tadilat, onarım ve bakım işlerine yeniden başlamak için harika bir zaman dilimi! Retro dönemde ailenizle yaşayabileceğiniz iletişim aksaklıklarına hazır olmalı ve anlaşmazlıkları sakin bir şekilde çözmelisiniz. Kısa yolculuklara dikkat!

BAKMADAN GEÇME!