Yasak aşk mı! Duygusal bir şey yoksa, bırakayım yaşasın

Güncelleme Tarihi:

Yasak aşk mı Duygusal bir şey yoksa, bırakayım yaşasın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2024 11:42

Eğer ortada bir kraliyet ailesi varsa hele de göz önünde evli bir çift söz konusuysa hemen ardından "yasak aşk" söylentilerinin gelmesi de muhtemel. Çünkü bu da işin tuzu biberi. Tam da İngiliz kraliyet ailesinin bir numaralı veliahtı Prens William'a olduğu gibi.

Haberin Devamı

Konuyu takip edenlerin artık çok iyi bildiği gibi William ile ilgili bir yasak aşk söylentisi 2019 yılından bu yana ortada dolanıyor.

Buna göre William, karısı Kate'i, üçüncü bebekleri Louis'ye hamile olduğu sırada aile dostları Marki David Cholmondeley'in karısı  Rose Hanbury ile aldattı.

Hatta söylentiler bir ara daha da ileri noktaya taşındı. Norfolk'ta Rose ve David'e komşu olarak yaşadıkları evden de bu yüzden ayrıldılar Kate ile William.

Yasak aşk mı Duygusal bir şey yoksa, bırakayım yaşasın

YILLARDIR BİTMEYEN SÖYLENTİ
Kısaca özetlersek William, bir zamanlar babası Charles'ın annesi Diana'ya yaptığını yaptı ve evlilik dışı bir ilişki yaşadı. Komşusu ve ailesi dostu David Cholmondeley'in eski bir model olan karısı Rose ile Kate'i aldattı.

Haberin Devamı

Ama William'ın arasının bozuk olduğu kardeşi Harry ve karısı Meghan Markle'a yakınlığıyla bilinen yazar Omid Scobie'ye bakarsanız bu dedikodularda doğruluk payı yok.

Geçen yılın sonlarında çıkardığı Endgame adlı kitabında da bu konuya değindi Scobie. Hatta konuk olduğu röportajlarda bu konu kendisine sorulduğunda "sadece bir dedikodu" olduğunu bir kez daha tekrarladı. 

Scobe'nin savunduğuna göre William'ın Rose ile yasak bir ilişki yaşadığı doğru değil. Ama bu türden tüm dedikodularda olduğu gibi sadece ülke içinde değil tüm dünyada yayıldıkça yayılmasının önüne geçmek de imkansız.

Omid Scobie bu konuda Entertainment Tonight'a verdiği röportajda şunları söyledi: " Bir dedikoduyu kendi haline bırakırsanız siz daha ne yapacağınıza karar veremeden dünyanın çevresini 20 kez dolaşır bile."

Yasak aşk mı Duygusal bir şey yoksa, bırakayım yaşasın

DEDİKODULARIN SONU GELMEYECEK
Yazara göre bir başka ayrıntı daha var. Ne olursa olsun bu dedikoduların asla sonu gelmeyecek!

Scobie'nin bu konuda vurguladığı başka bir ayrıntı var.

Buna göre İngiliz kraliyet ailesi bu söylentinin William'ın saygınlığını zedelemesinden çok korkuyor. Sonuç olarak William, ülkenin gelecekteki kralı.

Haberin Devamı

Bu yüzden de ona yönelebilecek olumsuz etkiyi  azaltmak için dikkatleri Harry ile Meghan'ın üzerine çekmeye çalışıyor zaman zaman. 

Yasak aşk mı Duygusal bir şey yoksa, bırakayım yaşasın

KARDEŞİNİ 'OTOBÜSÜN ALTINA ATIYORLAR'
Onun yorumuna göre aile, William'ı korumak için 'Harry'yi otobüsün altına atıyor.' Üstelik sadece William'ın yasak ilişkisi konusunda değil her konuda böyle.

Her ne zaman aileyle ilgili olumsuz bir konu yayılacak olsa hemen Harry ile Meghan başka bir olumsuzlukla öne çıkarılıyor.  

Meghan Markle'a yakınlığıyla bilinen Scobie'ye göre Harry ile Meghan, bu tür kriz anlarında dikkatleri dağıtmak ve bakışları başka yöne çekmek amacıyla aile tarafından kullanılıyor.

Haberin Devamı

William'ın, karısı Kate'i aile dostu Davi Cholmondeleyin karısı Rose ile aldattığı yıllardır bitmeyen bir söylenti.

Bu tür söylentileri deyim yerindeyse tüm dünyaya yalan Deuxmoi adlı internet sitesine göre de William'ın evlilik dışı ilişkisi gerçekten de olabilecek bir şey.

Yasak aşk mı Duygusal bir şey yoksa, bırakayım yaşasın

DEDİKODU SİTESİNDEN TÜYLER ÜRPERTEN SÖZLER
Her ne kadar site isim vermese de sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yer alan şu sözler akıllara hemen William ile Kate'i getirdi:" İngiliz kraliyet ailesi üyelerinin evlilik dışı ilişkileri Londra'da herkesin bildiği bir sır. Bu durum bütün partilerde ve basın kuruluşlarının toplantı masalarında konuşulur. "

Haberin Devamı

Sitenin paylaşımında konuyla ilgili satırlar şöyle devam etti: " Aldatılan eş de bunu bilir ama umursamaz. İşin içine duygular karışmadığı sürece kocasının cinsel ihtiyaçlarını başka kadınlarla gidermesini tercih eder."

İşte bu "iğneleyici" satırlar yayınlandığı 2022 yılında da akıllara hemen William ile Kate'i getirmişti.  Kate'in kocasının bu tür ihanetlerine, gelecekteki kraliçelik rolünü ve üç çocuğunu düşünerek tepkisiz kaldığı da yıllardır ortada dolanan söylentiler arasında. 

Yasak aşk mı Duygusal bir şey yoksa, bırakayım yaşasın

Rose Hanbury'nin kocası David Cholmondeley, Kral Charles'ın en yakın çalışma arkadaşlarından biri aynı zamanda. 

Haberin Devamı

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!