'Onu gördüÄŸümde utançtan kıpkırmızı oldum'... Bir anda yere kapaklanmış

Güncelleme Tarihi:

Onu gördüğümde utançtan kıpkırmızı oldum... Bir anda yere kapaklanmış
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 23, 2023 09:06

Birçok kişiye göre Prens William ile eşi Prenses Catherine kelimenin tam anlamıyla masal gibi bir hayat yaşıyor. Hem de tam "onlar ermiş muradına" diye biten türden. Saraylar, taçlar, mücevherler, pahalı elbiseler, birbirinden güzel üç çocuk. Böyle uzaktan bakınca çiftin hayatında her şey yolunda gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Aslında bunun tam olarak böyle olmadığını, onların da bir takım sorunlarla uğraştığını tüm dünya öğrendi. En basitinden William'ın kardeşi Prens Harry'nin yarattığı sorunlar ailenin tüm üyeleri gibi Prens'i çok etkiliyor. Elbette karısı Kate'i de.

Yani onlar da sahip oldukları ayrıcalıklara rağmen dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca çift gibi bazı ortak sorunları paylaşıyor.

Elbette onların da özellikle ilişkilerinin ilk dönemlerinde bazı sorunları oldu. Çiftin evliliğe giden yolda birkaç kez ayrıldığını çoktan öğrendik bile.

Onu gördüğümde utançtan kıpkırmızı oldum... Bir anda yere kapaklanmış

BAZI TUHAF OLAYLAR, BAZI SAKARLIKLAR
Peki ama William ile Kate'in de daha flört bile etmeye başlamadan önce arkadaşlıklarının ilk dönemlerinde bazı tuhaf anlar yaşadıklarını biliyor musunuz?

Haberin Devamı

Bunlara Kate'in William'ın önünde yere kapaklanması, William'ın elindeki içeceği üstüne dökmesi de dahil.

William ile Kate St. Andrews Üniversitesi'nde okurken tanıştılar. Önceleri yani daha arkadaş oldukları sırada aynı öğrenci yurdunda farklı odalarla yaşadılar. Sonra sevgili olduktan sonra aynı evi paylaştılar.

Ama tabii o noktaya gelmeleri de öyle kolay olmadı. Belli ki birbirlerini ilk gördüklerinde hoşlandılar. Çünkü Kate bir keresinde William'ı ilk gördüğünde kıpkırmızı olduğunu ve çok utandığını itiraf etmişti.

Elbette bu duyguları karşılıksız değildi. Çünkü William'ın anlattığına göre o da Kate'i gördüğünde onda farklı ve özel bir şeyler olduğunu hissetti. Kendi deyimiyle "Kate'te üzerinde durmayı istediği farklı bir şey vardı. "

Onu gördüğümde utançtan kıpkırmızı oldum... Bir anda yere kapaklanmış

ŞAKADAN REVERANS YAPARKEN YERE DÜŞTÜ
 Arkadaşlık derken sonra sevgili oldu Kate ile William. İşte o süreçte de William da bir prens olmasına belki de evinde hiç böyle işler yapmamasına rağmen sevgilisi Kate için gösterişli bir yemek hazırlamak istedi bir keresinde.

Haberin Devamı

William, Press Association'a verdiği bir demeçte bu deneyimini de şöyle anlatmıştı: "Muhteşem ve gösterişli yemekler yapmaya çalışırdım. Fakat bir şeyleri yakardım, bir şey alev alırdı. Bir şeyler dökülürdü. Kate de arka planda oturup uzaktan yardım etmeye çalışırdı. Temelde durumu kontrol altına alırdı."

William zaten Buckingham Sarayı'nın bir ferdi olarak doğup büyüdüğü için nerede nasıl davranacağını çok iyi biliyor. Kate de artık dünyanın en zarif kadınlarından biri olarak tanınıyor. Hatta birçok kişiye göre "prenses ya da kraliçe olmak için doğmuş." Yani öylesine bir zarafet.

Ama çıkmaya başladıklarında yani ilk buluşmalarında yaşadıklarını biliyor musunuz? Bu akla hayale gelmeyecek bir durum.

Haberin Devamı

O ilk buluşmada Kate, şaka olsun diye William'a reverans yapmak istedi. Fakat bir anda kendini yerde buldu. Tabii yere düşerken de William'a çarptı ve elindeki içkiyi yere dökmesine neden oldu.

Onu gördüğümde utançtan kıpkırmızı oldum... Bir anda yere kapaklanmış

SIK SIK GECE HAYATINDA GÖRÜNTÜLENİYORLARDI
Flört ettikleri dönemde sık sık gece hayatında paparazziye yakalanan Kate ile William'ın ilişkilerinin ilk dönemi işte böyle ilginç olaylara sahne oldu. Kate, üniversite dahil okul yıllarında neşeli ve muzip tavırlarıyla biliniyordu. Tabii ki şimdi bütün bunlar her ikisinin de mutlu gençlik anıları arasında kaldı.

Onu gördüğümde utançtan kıpkırmızı oldum... Bir anda yere kapaklanmış

Haberin Devamı

 8 YIL SABIRLA BEKLEDİ
Kate Middleton'ın hikayesini bilmeyen yok.. Hatta çağımızın "modern külkedileri" içinde adından en çok söz edileni o. Prens William ile üniversite eğitimi gördüğü sırada tanışması, bir ara ayrılmaları, sonra yeniden barışmaları, hatta evlenmek için tam 8 yıl sabırla beklediğinde kendisine takılan "Bekleyen Katie" lakabı.

Prens William ve artık Cambridge Düşesi unvanını taşıyan Kate Middleton, 2011 yılında evlendi. Düğünlerini bütün dünya izledi. Orta sınıf bir ailenin kızı olan Middleton, zaten geçmişte de sporla uğraştığı için formunu koruma konusunda tecrübeliydi. Ama resmi olarak kraliyet ailesine girmeden önce bir hazırlık sürecinden geçti.

Bu uğurda yaptığı ilk şey de kilo vermek oldu. Zaten ince bir yapısı olan Middleton biraz daha zayıfladı. Evlendikten sonra da giyim tarzı tamamen değişti. Hala zaman zaman bir giydiğini birkaç kez giyse de çok ünlü olmayan tasarımcıların kıyafetleriyle görüntülense de gardırobu konusunda daha dikkatli davranıyor. Seçimlerini daha dikkatli yapıyor.

Haberin Devamı

Onu gördüğümde utançtan kıpkırmızı oldum... Bir anda yere kapaklanmış


 O DEFİLEDE PRENS'İN AKLINI BAŞINDAN ALDI
Ama duygusal dünyasındaki karmaşa bitmek bilmiyordu. Hatta bir dönem okulu bırakmayı bile düşündü. Ama okul defilesini izleyince fikrini değiştirdi. Çünkü orada, karşısında hayatının kadını duruyordu: Kate Middleton. Middleton'ın hayatını değiştiren olay ise Prens William ile tanışması oldu.

2001 yılında, St Andrews Üniversitesi'ndeki St Salvator's Hall'da öğrenciyken Prens William ile tanıştı. Bundan bir yıl sonra ise ikisinin de kaderini değiştiren olay meydana geldi.

2002'de üniversitede düzenlenen hayır amaçlı bir defilede bu transparan elbiseyle podyuma çıktı ve işte o anda William'ı da "kalbinden" vurdu. O elbise çiftin evlendiği 2011 yılında bir müzayedede satışa çıktı ve 65 bin pounda satıldı.

Annesi Prenses Diana'yı henüz 14 yaşındayken yitiren Prens William, duygusal anlamda bir bocalama geçirdiyse de söz dinledi. Ardından da İskoçya'da kraliyet ailesi üyelerinin ve aristokratların çocuklarının devam ettiği St. Andrews College'a başladı. Sanat tarihi dalında eğitim görüyordu William.

Onu gördüğümde utançtan kıpkırmızı oldum... Bir anda yere kapaklanmış

 BAŞKASIYLA FLÖRT EDİYORDU
Ardından düzenlenen partide Kate Middletom ile tanıştılar. Aslında bir sorun vardı: Kate o sıralarda Rupert Finch ile flört ediyordu. Prens'in ilgisi hoşuna gitse de başlarda onunla sadece arkadaş olmaya karar verdi. Ama bu kararını uygulayamadı. Çünkü o da Prens William'ın cazibesine dayanamadı ve ona gönlünü kaptırdı. İşte çiftin aşk öyküsü böyle başladı.
Â

Onu gördüğümde utançtan kıpkırmızı oldum... Bir anda yere kapaklanmış

O TATÄ°LDE YAKALANDILAR
Kate ile William ilişkilerini çok uzun süre gözlerden uzak tutsa da sonunda İsviçre"deki bir kayak tatilinde yakalandılar. Ve o andan sonra da basın peşlerini hiç bırakmadı. Prens William, 2000'lerin başında üniversitede tanıştığı Kate Middleton ile romantik bir ilişki yaşamaya başladığında bu durumu bir yıla yakın bir süre gözlerden uzak bir şekilde sürdürdü.

Aslında bu onun gibi biri için büyük bir başarıydı. Ama sonra Middleton ile birlikte gittiği İsviçre tatilinde genç aşıklar yan yana görüntülendi. Bu şekilde ortaya çıkan ilişkileri iki kez ayrılıp barışmanın ardından 2010'da nişan ve 2011 yılında evlilikle sonuçlandı.

Artık Galler Prensi ve Galler Prensesi unvanını taşıyan çift, bir yandan aile için ellerinden geleni yaparken diğer yandan da gelecekteki görevlerine hazırlanıyorlar.

BAKMADAN GEÇME!