İyi ki varsın karım

Güncelleme Tarihi:

İyi ki varsın karım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2021 10:50

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Hızlandırılmış bir magazin turuyla hepsine 5 dakikada hakim olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

İyi ki varsın karım
Bir dönem evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı haberleriyle gündeme gelen Yasemin-İzzet Özilhan çifti sıkıntılı günleri geride bıraktı. İzzet Özilhan, 10 yıllık eşinin 36’ncı yaşını önceki gün fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak kutladı. Ünlü işadamı, o kareyi “İyi ki doğdun, iyi ki varsın karım” notuyla Instagram’da yayınladı. Özilhan’ın ayrıca doğum günü hediyesi olarak eşine Bodrum’dan lüks bir villa almaya hazırlandığı konuşuluyor.

İyi ki varsın karım

Haberin Devamı

Talya gezmeye çıktı
Eşi Buğra Toplusoy’la birlikte Miami’de yaşayan Ceyda Ateş, 2 ay önce kızı Talya’yı dünyaya getirerek ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Çift, önceki gün kızlarını da alıp yürüyüşe çıktı. Ateş, yürüyüş sırasında arkadaşları Volkan Yazıcı tarafından çekilen bu fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı.

İyi ki varsın karım

Bensu benim şansım oldu
That’s It adını verdiği markasıyla moda sektöründe dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç tasarımcı Aslıhan Akan, kariyerinde Bensu Soral’ın büyük etkisi olduğunu söyledi. Akan, “Moda serüvenimde Bensu Soral’ın ilk tasarımımı beğenip giymesiyle şansım açıldı. Tasarladığım kıyafetin iki rengi vardı, ikisini birden giydi. Ve hayatımda bambaşka bir dünyanın kapıları açıldı. Daha sonra Dila Tarkan, Nur Fettahoğlu da tasarımlarımı giyince markam hareketli günlerini yaşamaya başladı” dedi.

İyi ki varsın karım

Doğanın tadını çıkardık
Ünlü şarkıcı Özgün, oğlu Ediz ve eşi Nida Uğurlu ile yürüyüşe çıktığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Özgün, “Özel gereksinimleri olan bireylere verilen sokağa çıkma izni kapsamında Ediz Bey ile yürüyüşe çıktı. Maskesiz insanlardan kaçmak zorunda kalmadan doğanın tadını çıkardık” dedi.

Haberin Devamı

İyi ki varsın karım

Formunu koruyor
Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, evindeki bir odayı spor için ayırdı. Yıldırım, spor odasında halter çalıştığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncunun yoruma kapattığı fotoğrafları, binlerce beğeni aldı.

İyi ki varsın karım

Tatil pozu 
Model Şevval Şahin, sevgilisi Yiğit Marcus Aral’la Bali tatiline devam ediyor. Şahin, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında dinlendiği anların fotoğrafını yükledi.

İyi ki varsın karım

Yazı özledim
Şarkıcı Gökçe, yazdan kalma bir fotoğrafını Instagram’ın hikaye bölümünde hayranlarıyla paylaştı. Pandemi dönemini Marmaris’teki evinde geçiren Gökçe, pozuna “Ben yazı özledim” notunu yazdı.

Haberin Devamı

İyi ki varsın karım

Tatil başlıyor
Ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan’la evliliğinden olan oğlu Rodin’le evinin bahçesinde keyifli anlar geçirdi. Oğlu Rodin, eşofmanlı pozlarına şu notu yazdı: “Tatil başlıyor.” 

İyi ki varsın karım

 

BAKMADAN GEÇME!