Gastronomi kazanında kaynayanlar

Güncelleme Tarihi:

Gastronomi kazanında kaynayanlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2023 07:00

Anavarza Bal’a Londra’dan ödül geldi. Netflix, Los Angeles’ta restoran açıyor. Özsüt tatlılarında Jersey sütü kullanmaya başladı. Schafer altın desenli tabak serisini, Tefal zahmetsizce temizlenebilen doğa dostu tavalarını çıkardı. Yeme-içme dünyasından en son haberler burada.

Haberin Devamı

Tatlılar artık daha besleyici

Özsüt ürünlerinde Jersey sütü kullanmaya başladı. Sütlü tatlılarında, dondurmalarında ve özel yapım Özsüt kaymağında kullanılacak bu süt, besleyiciliğiyle ünlü. Jersey ineklerinin sütü ortalama bir inek sütüne göre daha yüksek kalsiyum, protein, yağ ve vitamin içeriyor. Çinko, iyot, B2, B6, B12 vitaminleri ve esansiyel yağ asitleriyle zekâ gelişimini; protein, kalsiyum ve fosforla kalp ve damar sağlığını da destekliyor.

Süzme çiçek balımıza ödül

Gastronomi kazanında kaynayanlar


Türk markası Anavarza Bal, Londra Bal Ödülleri 2023’te (London International Honey Awards) süzme çiçek balıyla altın ödüle layık görüldü. Bal üreticilerinin, arıcıların ve perakendecilerin tanıtıldığı yarışmada, markaların ürünlerinin kalitesini koruması için bilgilendirilmesi ve yerel pazarlardaki bal markalarının küresel ölçekte bilinirliğinin arttırılması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Programdaki şefler pişirecek

Gastronomi kazanında kaynayanlar


Netflix yemek sektörüne de adım atıyor. Dijital yayın platformu 30 Haziran’da Los Angeles’ta açacağı Netflix Bites adlı pop-up restoranda 2 hafta boyunca misafirlerini ağırlayacak. Burada yemekleri platformun dünyaca ünlü yemek programlarındaki şefler hazırlayacak. ‘Chef’s Table’ ve ‘Demir Şef’ten Dominique Crenn, ‘Chef’s Table: BBQ’dan Rodney Scott, ‘Chef’s Table: Pizza’dan Ann Kim ve ayrıca Jacques Torres, Nadiya Hussain, Andrew Zimmern ve Curtis Stone birbirinden özel tadım menüleri hazırlayacak şefler arasında...

Servis tabağı, çorba tenceresi...

Gastronomi kazanında kaynayanlar


Schafer altın desenli yeni bir tabak koleksiyonu çıkardı. Desenleri için ömür boyu çıkmama garantisi verilen bu tabaklar Alman starjet teknolojisiyle üretiliyor. Yeni ‘Tılsım Timeless’ serisi takım olarak satılmadığı için evdeki diğer tabaklarınızla kombinlemeye de elverişli. Satın alabileceğiniz ürünler arasında servis tabağı, yemek tabağı, pasta tabağı, çorba tenceresi, çorba kâsesi, tuz-biberlik ve kürdanlık var.

Haberin Devamı

Çevreci ve uzun ömürlü tavalar

Gastronomi kazanında kaynayanlar


Uzun ömürlü, sağlıklı ve çevreci bir tava arayışındaysanız Tefal’in (RE)NEW serisine göz atabilirsiniz. Seramik kaplaması ve pişirme derecesini kontrol etmeye yardımcı thermosignal teknolojisi yemekleri yanmadan, yapışmadan pişirmeye olanak sağlıyor. Bu sayede yağ eklemeden pişirebilir, zahmetsizce temizleyebilirsiniz. Bu ürünü satın alanlar ulaşılması zor alanlara ecoDrone’larla tohum topu atışlarına da destek oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!