Ulan İstanbul yeni bölümü internetten ücretsiz izlenebilecek

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbul yeni bölümü internetten ücretsiz izlenebilecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2015 15:42

Kanal D’nin başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu ve Zihni Göktay gibi oyuncuların paylaştığı sevilen dizisi Ulan İstanbul bundan böyle internet üzerinden sevenleri ile buluşuyor. Nevizadeler'in sonunda Ceyhun ile yüzleştiği 34. bölüm, bedava olarak izlenebilecek.

Haberin Devamı

Ulan İstanbul yeni bölümde, Ceyhun’un bara yaptığı baskınla herkes şok olur. Ancak emniyetten gelen son dakika haberi işlerin daha da karıştırır. Kandemir’in ihbarı üzerine emniyette Firuz’u yakalamak için operasyon düzenlenir.

CEYHUN DÜĞÜMÜ ÇÖZEBİLECEK Mİ?

Ceyhun’un tesadüfen Aysel’den duydukları Nevizadeler’le ilgili kafasının karışmasına sebep olur. Sonunda ekip yaptıkları işle ilgili Ceyhun’la yüzleşir ve yaptıklarını bir bir itiraf ederler. Sonuç ne olursa olsun kanun adamı Ceyhun gerekeni yapmak için harekete geçer. Ancak genç komiserin başına öyle bir olay gelir ki, işler hiç beklemediği şekilde yön değiştirir!

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Ulan İstanbul’da da Kandemir Nevizade ve ekibi temel felsefe olarak, “İhtiyacı olmayandan, ihtiyaçları kadarını, ihtiyaçtan araklamak” felsefesini benimsemiştir.

Haberin Devamı

ULAN İSTANBUL 34. BÖLÜM İZLE - KANAL D

Ulan İstanbul yeni bölümü internetten ücretsiz izlenebilecek

Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Caner Özyurtlu, Erhan Kolçak Köstendil gibi oyuncuların yer aldığı Ulan İstanbul 34. Bölümde; Kandemir, çetesini Ceyhun'un elinden kurtarmaya çalışacak.

BAKMADAN GEÇME!