İbrahim Tatlıses 'Vur Gitsin Beni' şarkısına yeni klip çekti!

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Tatlıses Vur Gitsin Beni şarkısına yeni klip çekti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 19:58

Müzik dünyasında İmparator lakabı ile anılan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, uğradığı silahlı saldırı sonrası müziğe uzun süre ara vermek durumunda kalmıştı. İbrahim Tatlıses’in uzun bir aradan sonra 'Vur Gitsin Beni' şarkısına yeni bir klip çekti.

Haberin Devamı

İmparator İbrahim Tatlıses, 13 Mart 2011 yılında silahlı saldırıya uğramıştı. Tatlıses'in uzun süren tedavi dönemi oldu. Uygulanan tedaviler sonrasında eski sağlığına kavuşan İbrahim Tatlıses, yeni klibi ile hayranlarının karşısına çıktı.

İbrahim Tatlıses'in, saldırı öncesinde söylediği “Vur Gitsin Beni” şarkısına çektiği klibi Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar adlı programda ilk kez yayınlandı.

İBRAHİM TATLISES 'VUR GİTSİN BENİ' KLİBİ

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses kimdir?

İbrahim Tatlı ya da bilinen sahne ismi ile İbrahim Tatlıses, 1 Ocak 1952 yılında Şanlıurfa'da dünyaya geldi. İnşaatlarda soğuk demir ustalığı yaptığı sırada türkü söylerken Adana'lı bir sinemacı tarafından keşfedilmişti. İlk başlarda Adana'da sonrasında Ankara'ya giderek gazino ve pavyonlarda sahne almaya başladı. Güçlü sesi ve inanılmaz müzik yeteneği sayesinde müzik dünyasında İmparator adı ile anılıyor.

BAKMADAN GEÇME!