Yaz etkinliklerle doludizgin başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Yaz etkinliklerle doludizgin başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2022 11:17

Bu hafta Amerikalı caz şarkıcısı Stacey Kent CRR Konser Salonu’nda, progresif metal grubu Dream Theather KüçükÇiftlik Park’ta sahneye çıkacak. Festivalciler için Yapı Kredi Bomontiada’da ‘Kendine Has Babylon Soundgarden’ düzenlenecek. mor ve ötesi’nin Beşiktaş Vodafone Park’taki konserini kaçırmayın. Birbirinden renkli sergi ve atölye önerilerimize göz atmayı unutmayın.

Haberin Devamı

* KONSERLER 

- mor ve ötesi, 28 Mayıs akşamı Beşiktaş Vodafone Park’ta sahneye çıkacak. Saat 17.00’de başlayacak konserde ön grup olarak The Ringo Jets açılış yapacak. Bilet fiyatı 140-560 lira.

Yaz etkinliklerle doludizgin başlıyor

-Kalben, İzmir’de! 28 Mayıs Cumartesi Ooze Venue’deki konserin bilet fiyatı 113 lira.

Yaz etkinliklerle doludizgin başlıyor

-Berlinli DJ Boys Noize, 28 Mayıs Cumartesi, Volkswagen Arena’da elektronik müzik performansı sergileyecek. Saat 19.00’da başlayacak etkinliğin bilet fiyatı 240-600 lira.

Yaz etkinliklerle doludizgin başlıyor

Haberin Devamı

-Amerikalı caz şarkıcısı Stacey Kent, 29 Mayıs Pazar saat 20.00’de CRR Konser Salonu’nda İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. Bilet fiyatı 22.50-88 lira.

Yaz etkinliklerle doludizgin başlıyor

-İstanbul Devlet Opera ve Balesi, 29 Mayıs Pazar saat 20.00’de şef Zdravko Lazarov yönetiminde ‘Sinan’ operasını sahneleyecek. Bilet fiyatı 70-270 lira.

-Amerikan bağımsız rock grubu Warpaint, 1 Haziran 21.30’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde konser verecek. Bilet fiyatı 363 lira.

-1 Haziran Çarşamba günü KüçükÇiftlik Park’ta %100 Metal Sunar: Dream Theater konseri gerçekleşecek. Saat 18.00’de başlayacak konserde ön grup olarak Dewin Townsend sahneye çıkacak. Bilet fiyatı 605 (genel giriş)-1.100 lira (sahne önü).

-Kerem Görsev Trio ve Fatih Erkoç Jazz Project, 3 Haziran Cuma günü AKM Tiyatro Salonu’nda konser verecek. Saat 20.00’de başlayacak konserin bilet fiyatı 50-100 lira.

-BaBa ZuLa, 3 Haziran Cuma 21.30’da Babylon İstanbul’da konser verecek. Bilet fiyatı 50-100 lira.

* FESTİVAL

-‘Kendine Has Babylon Soundgarden’ 28-29 Mayıs’ta Yapı Kredi Bomontiada’da gerçekleşecek. Weval, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Gaye Su Akyol gibi isimlerin sahneye çıkacağı festivalin bilet fiyatı 200 lira.

Haberin Devamı

Yaz etkinliklerle doludizgin başlıyor

* DANS

-İstanbul Devlet Opera ve Balesi, ‘Don Kişot’ balesini, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında AKM Opera Sahnesi’nde seyirciyle buluşturuyor. 30 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde saat 20.00’deki temsilin bilet fiyatı 70-270 lira.

Yaz etkinliklerle doludizgin başlıyor

-Akbank Sanat Dans Atölyesi tarafından hayata geçirilen ‘Dans Hep Var’ın ‘David Hockney: Baharın Gelişi, Normandiya, 2020’ sergisinden ilham alarak oluşturulan yeni şovu sanatseverlerle buluşuyor. 29 Mayıs Pazar 11.30 ve 15.30 temsillerinde ücretsiz izlenebilecek ‘Evvel Bahar İçinde’ dans performansı, Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras’ta.

Haberin Devamı

Yaz etkinliklerle doludizgin başlıyor

-Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, ‘Troya’ dans gösterisiyle 3 Haziran Cuma 20.00’de AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda sahneye çıkacak. Bilet fiyatı 50-150 lira.

* SERGİ

-Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı (EKAV), 28 Mayıs-25 Haziran arasında farklı disiplinlerdeki sanatçıların bir araya geldiği ‘NO:1 2022’ isimli karma sergiye Ekavart Gallery’de ev sahipliği yapıyor. Zeynep Öztürk’ün küratörlüğünde gerçekleşecek 21 eserin yer alacağı sergi, sanatın birleştirici gücüne vurgu yapıyor.

Yaz etkinliklerle doludizgin başlıyor

-SALT’ın Varşova Modern Sanat Müzesi işbirliğiyle düzenlediği ‘Bilinmeyene Doğru’ sergisi 28 Mayıs’ta kapılarını açıyor. Varşova Modern Sanat Müzesi’nin video ve film koleksiyonundan oluşan bir seçki sunan sergi, 1989 sonrası dünyada sanatın yerleşik tarihsel ve kültürel anlatıları kırma, bilinenin ötesine, başka öznelliklere alan açma potansiyeline odaklanıyor. Sergi, 14 Ağustos’a kadar SALT Beyoğlu ve SALT Galata’da görülebilir.

Haberin Devamı

-İş Sanat Kibele Sanat Galerisi, ressam Yalçın Gökçebağ’ın ‘Geçmiş Uzun Sürer’ isimli sergisini sanatseverlerle buluşturuyor. Öğretmenlik yaptığı yıllarda Anadolu yaşamını, insanını ve doğasını gözlemleme imkânı bulan Gökçebağ, 60 yılı aşkın sanat hayatı boyunca ürettiği eserlerinde artık kaybolmakta olan kırsal yaşamı sanatının gücüyle birleştiriyor. Sergi, 23 Temmuz’a kadar Kibele Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilir.

* ATÖLYE

-Dijital sanat ve yeni medya müzesi X Media Art Museum, 29 Mayıs Pazar 16.00’da ‘Frekansların Dansı: Ses Yolculuğu’ adında bir atölye düzenliyor. Aslı Bostancı ve Merdol Can Dinçer’in performanslarıyla gerçekleşecek atölyede frekansımızı bozan binlerce etkiyi dengelemek ve birçok müzik enstrümanı kullanarak katılımcıları içsel bir yolculuğa çıkarmak hedefleniyor. Bilet fiyatı 220 lira.

Haberin Devamı

Yaz etkinliklerle doludizgin başlıyor

-AKM Çocuk Sanat Merkezi 31 Mayıs Salı saat 15.00’te 8-12 yaş arası çocuklar için drama atölyesi düzenliyor. Atölyeye katılacak çocuklar, İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçılarından duygu ve düşüncelerini iyi ifade edebilme, beden dillerini etkin bir şekilde kullanabilme gibi eğitimler alacaklar. Katılım ücretsiz.

Yaz etkinliklerle doludizgin başlıyor

-Mutfak Sanatları Akademisi, 29 Mayıs Pazar 16.00’da sevilen yemeklerin glütensiz tariflerinin olduğu ‘Her Şey Glütensiz’ başlıklı bir atölye düzenliyor. Mantarlı jambonlu pizza, mozzarella peynirli fettuccini ve vişneli kek yapımının öğretileceği atölyeye katılım ücreti 650 lira.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!