HADİ GİDELİM

Güncelleme Tarihi:

HADİ GİDELİM
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2023 11:33

Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel, birbirinden keyifli etkinlikler çocukları bekliyor.

Haberin Devamı

HADİ GİDELİM

*‘Anılarla Atatürk’

Kitap Kulübü ve Reverans Sanat işbirliğinde yürütülen proje, ‘Atatürk de bir zamanlar çocuktu’ temasıyla çocukları okuma etkinliği ve ardından bir tiyatro oyununda buluşturuyor. Atatürk’ün kitap sevgisinin anlatılacağı etkinlikte, minikler uzman eğitmenler eşliğinde ‘Atatürk’ temalı kitaplar okuyacaklar. Ardından Reverans Sanat tarafından hazırlanan ‘Anılarla Atatürk’ adlı gösteriye katılacaklar. İki etkinliğin ardındansa çocuklarla birlikte Cumhuriyet Bayramı kutlanacak.

Yer: Reverans Sanat, Adana
Tarih: 29 Ekim Pazar
Saat: 11.00, 12.30
Yaş: 5+
İletişim: (0507) 294 86 55
Ücret: 660 lira

HADİ GİDELİM

*Her yaşa uygun etkinlik

Haberin Devamı

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı coşkulu bir etkinlikle bugün ve yarın Kemerburgaz Kent Ormanı’ndaki Yeni Bir Yaşam Alanı’nda kutlanacak. Şenlik alanında her yaşa uygun langırt, air hockey, mini futbol, mini voleybol, mini bilardo, mini labirent gibi pek çok eğlenceli etkinlik olacak. Ayrıca tüm gün sokak oyunları, satranç, tavla, tombala, çocuk atölyelerinin yanı sıra bilim şovları, danslar, sihirbaz gösterileri gibi aktiviteler düzenlenecek.

Yer: Kemerburgaz Kent Ormanı, İstanbul
Tarih: 28 Ekim Cumartesi ve 29 Ekim Pazar
Saat: 10.30-18.00 arası
Yaş: Sınır yok
İletişim: (0542) 342 85 85
Ücret: 250 lira (Birden fazla bilette indirim seçenekleri var)

HADİ GİDELİM

*Eğlenceli aktiviteler

Tulido Çocuk Şenliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılına özel, aileleri ve çocukları keyifli aktivitelere davet ediyor. Eğlenceli ve öğretici atölyelerin yanı sıra farklı oyun grupları ve birçok sürpriz etkinlik, bayramın coşkusuyla çocukların gününe renk katacak. Survivor parkurunda yarışmalar, İzci Çocuk ve Doğa tarım atölyeleri öne çıkan aktivitelerden.

Haberin Devamı

Yer: Polonezköy Yeşil Nesil Kidslandpark, İstanbul
Tarih: 29 Ekim Pazar
Saat: 10.00-17.30 arası
Yaş: Sınır yok
İletişim: (0532) 388 30 28
Ücret: 295 lira (0-3 yaş ücretsiz)

HADİ GİDELİM

*Müzede festival tadında kutlama

Farklı birçok kültürel etkinliğe ev sahipliği yapan Müze Gazhane, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda her yaş grubuna özel, tüm güne yayılan bir dizi etkinliği İstanbullularla buluşturuyor. Çocuklar için yüz boyama, sosis balon, masal anlatımı gibi atölyelerin yanı sıra canlı heykel ve sihirbaz gösterileri düzenlenecek. Çocukların en sevdiği ‘Baby Concerts’ da yine ücretsiz olarak Müze Gazhane’de miniklerle buluşacak. Bazı etkinliklere kontenjan sebebiyle kaydolmak gerekiyor. Radar İstanbul mobil uygulaması üzerinden yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yer: Müze Gazhane, İstanbul
Tarih: 29 Ekim Pazar
Saat: 12.00-18.00 arası
Yaş: Sınır yok
İletişim: muzegazhane@ibb.ist
Ücretsiz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!