Instagram Twitter’ı nakavt etti!

Güncelleme Tarihi:

Instagram Twitter’ı nakavt etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 01:07

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in 9 ay önce satın aldığı Instagram'ın aktif kullanıcı sayısı 300 milyon oldu. Instagram, bu sayıyla Twitter'ı geçti.

Haberin Devamı

Hepimizi birer fotoğraf sanatçısı haline getiren, sosyal medyanın şahı Instagram, resmi blog’unda aylık 300 milyon aktif kullanıcıya sahip olduğunu duyurdu. Dört yıl önce açılan ve bugün günde 70 milyon civarında fotoğraf ve video paylaşımına kucak açan mecra, kullanıcı sayısıyla Twitter’ı nakavt etti. Zira Twitter’ın aylık aktif kullanıcı sayısı 284 milyon.

Instagram Twitter’ı nakavt etti

Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg’in satın almasıyla müthiş bir yükseliş kaydeden Instagram’ın CEO’su Kevin Systrom, ‘Instagram’ın yerçekimsiz odası’ adını verdikleri odada bu haberi fotoğraftaki gibi kutladı.

BBC’ye konuşan Systrom, Instagram’ın dünyayı değiştirebilecek bir güce sahip olduğunu, uygulamanın sadece bebek ve köpek fotoğraflarının paylaşıldığı bir yer olmaktan çıktığını söylüyor.

Haberin Devamı

INSTAGRAM'LA CİDDİ DÜŞÜNÜYORUZ!

Instagram Twitter’ı nakavt etti

Instagram, sahte hesapları kapatmak için de girişimlere başladı. Şirket politikası gereği artık istenmeyen içerik paylaşan hesaplar doğruca siliniyor. Bu nedenle de Instagram kullanıcılarının takipçi sayılarında düşüş yaşanabileceği belirtiliyor.
Instagram, dünyada o an gelişmekte olan önemli bir olay üzerine yeni paylaşım mecraları da geliştirmeyi planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!