Diriliş Ertuğrul 47. bölümünde Noyan esir alınıyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 47. bölümünde Noyan esir alınıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 14:52

Reyting rekorları kıran TRT 1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 47. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Gündoğdu'nun Noyan'ı esir alacağı, Ertuğrul'un ise şaşırtıcı bir olayla karşı karşıya kalacağı Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler yaşanacak? Diriliş Ertuğrul 47. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Etkileyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul 47. bölümünde yine heyecan dolu sahneler seyircilerini bekliyor. Noyan'ın esir düştüğü bu bölümde Ertuğrul ise son derece şaşırtıcı bir olay ile karşılaşacaktır. İşte; Diriliş Ertuğrul 47. bölüm fragmanı.

Noyan infaz edilebilecek mi? Sadettin Köpek’in obaya geliş sebebi ne? Sadettin Köpek’in duyurduğu haber ne? Bu haber obada nasıl bir etki yaratacak? Merak ettikleriniz için Diriliş Ertuğrul 47. bölüm fragmanı ve detaylarına haberimizden göz atabilirsiniz.

Diriliş "Ertuğrul" 47.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 47. bölümde neler olacak?

Dizinin son bölümünde Noyan’ın infaz edileceği sırada Sadettin Köpek’in gelmesi ortalığı karıştırmıştı. İzleyici Noyan’ın akıbetini merak etmeye başlamıştı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Sadettin Köpek’in Noyan’ı götürdüğü görülüyor. Bakalım Sadettin Köpek’in Noyan ile ilgili planı ne?

Haberin Devamı

Dizinin geçen hafta ki bölümünde Gündoğdu, Selcan’ı kurtarma karşılığında Noyan’ı esir almıştı ve infaz etmek üzere onu oba meydanına getirmişti. Bu infazın gerçekleşmesindeki amaç Türkmen boylarına güç ve cesaret vermesidir. Bakalım bu infaz gerçekleşebilecek mi?

Sadettin Köpek’in obaya gelişindeki asıl sebep nedir? Onun duyurduğu haber obada nasıl bit etki yaratacaktır? Tangut’un planı nedir?

Sungur Tekin’in toyda beylere söylediği sır nedir? Babasına kızarak toyu terk eden Tuğtekin’in bunu yapmasındaki asıl amaç nedir?

Tüm merak ettikleriniz için bu akşam saat 20:00’da ekranlara gelecek olan Diriliş Ertuğrul dizisini sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!