Kayda Geç Kalma

Güncelleme Tarihi:

Kayda Geç Kalma
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 09:29

Türkiye çapında 103 okul ve 35 kampüsüyle büyümeye devam eden Mektebim’de erken kayıt avantajları başladı.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Mektebim’in yeni eğitim modeli M-Lead’in, uluslararası güvencesi bulunuyor
Mektebim’in yeni eğitim modeli M-Lead, uluslararası bir topluluk EBES (Avrasya İşletme ve Ekonomi Topluluğu) tarafından güvence altında bulunuyor. Eğitimde bir dönüm noktası olan M-Lead, uluslararası statü kazanarak EBES’in çalışmalarında kullanılıyor. M-Lead, öğrencilere geniş bir yükseköğrenim kurumları ağı sunmasına ek olarak, dünya kalitesinde eğitim almalarını garantiliyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Mektebim mezunları üniversiteyi Amerika’da okuyor
Mektebim’in, ABD'nin ve dünyanın prestijli üniversiteleri arasında yer alan State University of New York at Albany (SUNY) ile iş birliği bulunuyor. Mektebim liselerinden mezun olan öğrenciler üniversiteye sınavsız geçiş hakkıyla ABD’de okuyabiliyor. Ayrıca iş birliği kapsamında yaz okulu, ortak yabancı dil eğitimi, öğrenci ve öğretmen değişimi gibi konularda iş birlikleri yer alıyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Dünya vatandaşı öğrenciler yetişiyor
Öğrencilerin birer “Dünya vatandaşı” olabilmeleri için Avrupa Ortak Dil Çerçeve Programı (Common European Framework) baz alınarak başta İngilizce olmak üzere İspanyolca, Fransızca ve Almaca eğitimi veriliyor. Ayrıca M-ELL (Mektebim English Live and Learn) sistemiyle öğrencilerin İngilizceyi en iyi şekilde okumaları, yazmaları ve konuşmaları sağlanıyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!